zaten isro da bile yok 130 orjinali olmayınca bu nası olur kimse bilmiyor..Bari ağır ağır olsaydı. 120 gelmeliydi önce ve 120de sabitlenmeliydi. En zevklisi 120 gibime geliyor.
120 en mantıklısı eğer yapılcaksa..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten isro da bile yok 130 orjinali olmayınca bu nası olur kimse bilmiyor..Bari ağır ağır olsaydı. 120 gelmeliydi önce ve 120de sabitlenmeliydi. En zevklisi 120 gibime geliyor.
Doğru yazmaya başlarsan bence zevk alabilirsinHaYYaTTaN ZevK ALmamA Ya BaŞLaDIm NeZaMaN AçILaCaK :jil::jil::jil::jil:
Doğru yazmaya başlarsan bence zevk alabilirsin
ya onu bırak silkroad sonuçta private çıkdıktan sonra max 1 sene sonra sıkılırsın zatenarabian update getilirse adam toplar sw oda imkansız.bir zamanlar 500 playere sahip bir 120 cap sw vardı sonu hazinle bitti o gün black pearlde benm içn bitti kafam rahat arada foruma gırıyorum burda kendinizi paralıyosunuz okadar kaliteli 110 cap 120 cap sw var player sayısı 2000 kişi olan bile var onlara bir göz atın genede inadına blackpearl diyenlere kolay gele
Sanırım başka bir clientin üstüne mediapk2 atmışsınız.Full client indirdiğinizde sorun düzelecektir.Oyunan girerken 20- 25 tane file not found erroru veriyor ve oyuna giriyorum charı açıp char janganda görünmeden oyun kendini kapatıyor bana bi yardımcı olabilirmisiniz acil .. teşekkürler..
Sanırım başka bir clientin üstüne mediapk2 atmışsınız.Full client indirdiğinizde sorun düzelecektir.
Denedim,olmadı.
Sadece sro_client atsa yeter
açık şuanServer ne zaman açılacak bir Bilgisi olan varmı?