AllForLife
Üye
Charlar silinirse bp nin oyuncularına gelmiş geçmiş yapıp yapabileceği en büyük skandalı olur
Bu arada şu oyuna el atın bi .. c9 veriyor .
Bu arada şu oyuna el atın bi .. c9 veriyor .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
id pw girdikten sonra connect diyorum öle kalıyor sabahtır böle
sayfa görüntülmiyor hatasının nedeni sunucuya bağlantı sağlanamadığı içindir.
büyük ihtimal charlar silinmez 1 lvl oluşturulup bırakılır ayrıca itemlerinizinde karsılığı da çantanıza koyulur. büyük ihtimal böyle olur =) çünkü lsro da da buna benzer birşey olmuştu ^^ 1 lvl char açıp içine silk + gold bırakmıslardı ^^ gerçi karakterim avrupaydı ama çin yapmıslar oslun
ozaman hemen 5- 10 tane çar açimsayfa görüntülmiyor hatasının nedeni sunucuya bağlantı sağlanamadığı içindir.
büyük ihtimal charlar silinmez 1 lvl oluşturulup bırakılır ayrıca itemlerinizinde karsılığı da çantanıza koyulur. büyük ihtimal böyle olur =) çünkü lsro da da buna benzer birşey olmuştu ^^ 1 lvl char açıp içine silk + gold bırakmıslardı ^^ gerçi karakterim avrupaydı ama çin yapmıslar oslun
ozaman hemen 5- 10 tane çar açim
şaka yaptım ama blackpearlonline sayfasını kapamışlar nasıl üyelik alalımki....Sen olayı anlamadın galiba
arkadaşlar £rv£r n£d£n offlin£ ya sabah b£ri gir£miyorum..
----------
şaka yaptım ama blackpearlonline sayfasını kapamışlar nasıl üyelik alalımki....
ben yazdım bi sorun oldugunu sanmıyorum ..... !!!!! senin için varsa onu bilmem...... !
klavyedeki düzgün "E,e" harfimi değişti, haberim yoktu.
Kapalı kaldıgı kadar acık kalsın yeter
Aynn ya katılıyorum server kapalı kaldıgı kadar açık kalsın... Ya bu server niye 2debir check oluyor bi açıklama yapın artık...
Oyunu biz kapatmıyoruz, kaç kere söylemem lazım. Kendi kendine hata verip kapanıyor. Şuanki oyun db sinde bazı problemler mevcut, yeni güncelleme ile çözülecek, oyun şuanda öylesine sıkılmamanız için açılıyor ve her kapandığındada online isem açıyorum. Yoksa açık olan oyunu neden durduk yere kapatalım yaw azıcık aklınızı kullanın.
sizde allah aşkına artık biraz araştırma yapın bakın sonra gelin isyan edin artık silkroad silkroad diye kafayı yemişsiniz yav