kaplanyuz
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 5 May 2009
- Puanı
- 1
waiting for character parsing yazıyor bot kasılma yerine gitmiyor script de yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
waiting for character parsing yazıyor bot kasılma yerine gitmiyor script de yaptım
arkadaşlar ibot u yenı indirdim ama acamıyorm bakarmısınız ?
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Clientless Bölümüne tıkladıqımda Old Clientless Version hatasını veriyor
ibotta Auto select character ve auto start bot seçeneklerini botu açtığım zaman işaretliyorumkarakterin adını yazıyorum .
save dediğim halde kaydetmiyo bu özellikleri .
kaydetmesi için ne yapabilirim ?
kurdum herşey tamam. şimdide kasma yerine gidiyor bekliyor. botun yeni kullanıcısı değilim neyin nasıl olucağını biliyorum. bikere runcliennten girdim sonra bu sorunlar çıktı. çaresini bulamadım birtürlü. bot yeniden kurdum gereklı dosyaları yeniden kurdum config tekrardan yazıldı. herşey sıfırdan başladı ama botta aynı sorun devam ediyor. atladığım biyermi var merak ediyorum.library files falan gerekli dosyalar falan onları yeniden kurmayı dene
kurdum herşey tamam. şimdide kasma yerine gidiyor bekliyor. botun yeni kullanıcısı değilim neyin nasıl olucağını biliyorum. bikere runcliennten girdim sonra bu sorunlar çıktı. çaresini bulamadım birtürlü. bot yeniden kurdum gereklı dosyaları yeniden kurdum config tekrardan yazıldı. herşey sıfırdan başladı ama botta aynı sorun devam ediyor. atladığım biyermi var merak ediyorum.
adam amatör değilim diyor. bunu amatörler bile biliyor
[UYARI]oooyy oy gülsemmi ağlasammı ölsemmi. oyunumu bıraksam tamam şimdi sorun bu ben pes ettim[/UYARI]
Çözüldümü sorunun oLm
çözülmedi script zaten öyle botun kodlayıcısına danışmak lazım heralde başka bi çözüm bulamadım.