MaxiDamage
Üye
1-2 gündür Sürekli İnvalid Numbers dio Sebebi ne bilen varmı acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çözülmedi script zaten öyle botun kodlayıcısına danışmak lazım heralde başka bi çözüm bulamadım.
1-2 gündür Sürekli İnvalid Numbers dio Sebebi ne bilen varmı acaba ?
yok start bot deyince mob seçip ateş etmiyor. scriptten olacağını sanmıyorum çünkü 3bot açık oluyor hepsinde aynı sorun. dalmıyor diye script değiştirmiştim yine olmadı. var biyerinde bozukluk hissediyorum ama nerde pcde olabilirmi. gerekli proglar kurulu+tekrar kurdum sonuç fail.
Senin demek istediğini anladım bu bazen oluyor. towndan gelince script bittiğinde kasmaya başlamıyor start bot tıklayınca başlıyor. Her defasında olan birşey değil bende rastlıyorum çok az oluyor. sende sürekli oluyorsa scripti yeniden ayp eskisini kullanma belki düzelir.
Skillerini kontrol et son zamanlarda skillerde değişiklik yaptıysan "Refresh all used skill" yap yada daha iyisi skillerini kaldırıp yeniden ekle. Skillerde "SKILL_EVENT_NASRUN_ECCENTRICDEMON" (dewil sprit) varsa kaldır tekrar dene.yok start bot deyince mob seçip ateş etmiyor. scriptten olacağını sanmıyorum çünkü 3bot açık oluyor hepsinde aynı sorun. dalmıyor diye script değiştirmiştim yine olmadı. var biyerinde bozukluk hissediyorum ama nerde pcde olabilirmi. gerekli proglar kurulu+tekrar kurdum sonuç fail.
kardeşim biraz yukarı çıkta önceki postlarımıda oku.Skillerini kontrol et son zamanlarda skillerde değişiklik yaptıysan "Refresh all used skill" yap yada daha iyisi skillerini kaldırıp yeniden ekle. Skillerde "SKILL_EVENT_NASRUN_ECCENTRICDEMON" (dewil sprit) varsa kaldır tekrar dene.
ibotun çalıştığı zamana sistem geri yükleme yap bu hata biçok uygulamada karşıan çıkabilir.
kardeşim biraz yukarı çıkta önceki postlarımıda oku.
tamam hata benim. ozaman herkes sabiteri yapsın bu bölüm kapansın. uygunmudur?
Arkadaşım sende ben yeni kullanıcı değilim sabitlerde yazanları yazmayın diyorsun durmadan ama sabittekileri sorunsuz yapsan sorunsuz kasarsın var demekki bi hatan
Kardeş İbotun Oldugu Yerde Sordir.ini Var Onu Ac Silkroadın Kurulu Oldugu Yeri Yaz Mesela C:/Program Files/Silkroad Gibi