OrioN
Aileden
Arkadaşlar ibotun yeni versiyonu çıkınca sizinle paylaşıcam ayrıyetten sormanıza gerek yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.41 surumu resmen trajandan tut ta bıcok vırus var nasıl koyuyorsunuz sıteyeHayır artık bot güncellenmeyecek
Mesajınızı yeni gördüm upload ettiğim site multiupload sitesidir tek seferde 15 siteye birden upload etme özelliğine sahiptir. Bunları anlamayıp bana amatör diyebiliyorsanız bu sizin acizliğinizdir.Ne kadar amatör bir moderatörsünüz ya upload ettiğiniz sitelere bakın önce. Adam akıllı siteler varken nerden bulabiliyorsunuz bunları anlamıyorum.
Aga o kadar profesyonel bir ekipsiniz ama hala hotfile gibi lanet bir site kullanıyorsunuz 20kb den yukarı çıkmıyor 200mb media indircez burnumdan getirdi resmen :S
Ne hata veriyor ?Ocx dosyaları kurulamıyor yardım ederseniz sevinirim
Yok çalışmıyor.şuan çalışıyor mu bu ibot sro v1.397 de.
ne zaman güncellenicek bu bot ???
Evet, güncellemeye başladı.ibot yapımcısı diablo ıcın bırakmıstı sro yu gerı mı döndü ?
arkadaşlar bi yardım edin lütfennnnnnnnnn herşey tamam hepsi oldu en sonunda takıldım botu açıyorum hs server busy felan yazıyor . hepsini sırayla yaptım ne varsa yaptım bi tek o hs busy down yazan şey kaldı onunasıl yapacağım?
ibot critical error loading main gui form hatası alıyoruuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm ne yapmam lazımmmmmmmmmmmmmm