srol?k
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 12 Ocak 2010
- Puanı
- 0
Tamam iste link ver ben bulamıyorm hmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ibot kullanımında hiç bir şey değişmediUzun zamandır ibot kullanmıyorum xbox sen şu yeni sürümün ayrıntılı bi login olmaya kadar anlatımını yapsan resimli
o kadarda hazıra alışmaTamam iste link ver ben bulamıyorm hmmm
sendeki hata şurun sro hackshıeld ıle sorun yasıyorum normal bı sekılde acıyorum calısıyor botu acınca botta hs server ıs buys or down yazıyor
1 olarak hackshıeld le acıyorum sro ekranı gelıyor lunch dıyorum acılıyor ama botu acınca buys or down hatası werıyor yardımlarını beklıyorum
Sanal sunucu şart mı?
onun aldığı hata dosyaları atmamasından değil
windows javayı bulamadığı için
şimdi yapman gereken şey
C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin (win64 ise)
kopyalayıp
bilgisayarıma sağ tık özellikler>gelişmiş>ordan performans ayarları war onun altında bi seçenek daha ona tıklıcak "path" yazan bölümü bulucak ve oranın yanına yapıştırıcak.
(kusura bakma bnm pc ingilizce olduğu için seçeneğin adını veremedim )
----------
google.com ^^
hepsını yapıyorum sorunda orda zaten nıye bolebır hata alıyorum bılen varmı dıyorumkonunun en üsttünde video lu anlatım var dikkatli izle bir adımı atlamışsındır.
hepsını yapıyorum sorunda orda zaten nıye bolebır hata alıyorum bılen varmı dıyorum
yanlızca bu kısayola LS-2 yazıyor ya ben onu yapınca ugula deyınce yol veya dosya adının dogru olmasını saglayın yazıyor
sayın mod hıc bı turlu gremıyorum o clntess modsa ne oyle nede ı botla normal olarak gıremıyorum buys or down hatası alıyorum ben hs calısmıyor sanırım ama nrmal bı sekılde vıdeonunda hepsını yapıyorum yardımet banaya (uzaktan yarıdım olayı TeamViewer ıle yardım etsen bana )
Private Serverlerde çalışıyormu ?
dstm o sadece clientless için değil
çalıştırabilenler var.Private Serverlerde çalışıyormu ?
ibot a sağ tıklahepsını yapıyorum sorunda orda zaten nıye bolebır hata alıyorum bılen varmı dıyorum
yanlızca bu kısayola LS-2 yazıyor ya ben onu yapınca ugula deyınce yol veya dosya adının dogru olmasını saglayın yazıyor
clientless olduğundan eminmisin?Chara girince oyundan atıyo daha doğrusu clientless oluyo sebebi ne acaba?
ibot klasöründe init die bi klasör warsayın mod hıc bı turlu gremıyorum o clntess modsa ne oyle nede ı botla normal olarak gıremıyorum buys or down hatası alıyorum ben hs calısmıyor sanırım ama nrmal bı sekılde vıdeonunda hepsını yapıyorum yardımet banaya (uzaktan yarıdım olayı TeamViewer ıle yardım etsen bana )
klasörün sro-R olduğuna eminmisin peki?İlk tefa başıma geldi ibotta bir sorun.Media patcherde r-sro yu secıp searc address deyince critical error veriyor sebebini bilen varmı arkadaşlar ?