Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
luxun ultisinin sınırı var, ama sürekli atabiliyor, o yanı güzel.
nidalee de eğer mızrakları tutturabiliyorsan zevklidir,adamı deli bile edersin^^
aldıktan sonra sölemeseydin keşke aldım bi baktım sınırlıymıs neyse cabuk doluo o gzl
Yok sonsuza gitseydi bir de..
aldıktan sonra sölemeseydin keşke aldım bi baktım sınırlıymıs neyse cabuk doluo o gzl
Yok sonsuza gitseydi bir de..
Bu haftaki herolardan önerebileceğiniz var mı yoksa ryze'ı satın almayı düşünüyorum
amumu takım savaşları için mükemmel bir tanktır
annie early game'de çok baskındır, damage'i mükemmeldir. sürekli stun biriktirip beslenmeye bak, ilk başta beslenmen çok kolay, başarabilirsen oyun sizindir.
blitz mükemmel bir CC, oynaması zevklidir, özellikle yanında bi arkinle beraber oynuyorsan.
graves gayet güzel bir carry, early game'de de skillleri sayesinde başarılı.
makoai mayın olayları early game'de karşı tarafı deli eder, onun dışında sanırsam bi de stunı var, çok fazla oynamadım açıkcası, uzun zaman önce oynamıştım
nasus solo topta gzl işler yapıyor diorlar ama bana göre bi hero değil
sona gayet güzel bir support, early gamede damagei de iyi.
swain hoşuma giden bir mage, ultisi gzldir, açmayı düşünüyorum.
teemo hoş ve çok yönlü bir karakter, ap teemo ile bayağı bir coşmuşluğum vardır, ama biraz da karşı takımdaki herolara bağlı, severim kendisini^^
wukong her bedava oluşunda deneyip dandik dediğim, ama bedava olmadığı zamanlarda karşıma çıktığında ben bu karakteri açmalıyım dediğim bi hero:S tam olarak ben de anlamadım wukongu
Valla wukong konusunda bende hep kararsız kalmışımdır karşı tarafayken bu heroyu kesin almalıyım diyorumamumu takım savaşları için mükemmel bir tanktır
annie early game'de çok baskındır, damage'i mükemmeldir. sürekli stun biriktirip beslenmeye bak, ilk başta beslenmen çok kolay, başarabilirsen oyun sizindir.
blitz mükemmel bir CC, oynaması zevklidir, özellikle yanında bi arkinle beraber oynuyorsan.
graves gayet güzel bir carry, early game'de de skillleri sayesinde başarılı.
makoai mayın olayları early game'de karşı tarafı deli eder, onun dışında sanırsam bi de stunı var, çok fazla oynamadım açıkcası, uzun zaman önce oynamıştım
nasus solo topta gzl işler yapıyor diorlar ama bana göre bi hero değil
sona gayet güzel bir support, early gamede damagei de iyi.
swain hoşuma giden bir mage, ultisi gzldir, açmayı düşünüyorum.
teemo hoş ve çok yönlü bir karakter, ap teemo ile bayağı bir coşmuşluğum vardır, ama biraz da karşı takımdaki herolara bağlı, severim kendisini^^
wukong her bedava oluşunda deneyip dandik dediğim, ama bedava olmadığı zamanlarda karşıma çıktığında ben bu karakteri açmalıyım dediğim bi hero:S tam olarak ben de anlamadım wukongu
maokaide stun yok yalnız shared var. nasus ise harika bir herodur. tamamen olay solo topta "Q" yu farmlamana bağlıdır(q skili ile son vuruş yapıldığında minnionlara q skilinin damegesine kalıcı olarak +3 atak ekler) ilk oyunumda quadra ypmıştm.aslında zevklidir,bi kaç kez daha denemelisin
Valla wukong konusunda bende hep kararsız kalmışımdır karşı tarafayken bu heroyu kesin almalıyım diyorum
@LyricZ
wukong çok iyi w deki skilli belli bir süre (yaklaşık 1-2-3 saniye) boyunca seni görünmez yapıyor birde arkanda kopyanı bırakıp skill biterken etrafdakilerine vuruyor
o skille çok rahat 3v1-4v1 lere girip kaçarsın şahsen 5v1 yaptım 2 kişiyi alıp kaçtım
6. skilldede ztn kaçarkende işine yarar yada vslerde garen gibi dönüyo bide havaya zıplatıo milleti galiba stunda atıyordu o zıplama esnasında
1. skille turrent kesmek rahatlaşıyor
3. skill adam yakalaman için rahat oluyor
dmg az olsada 400 lük swordlardan aldıkca daha iyi oluyoramma ve lakin ilk başta damagei çok mu az bana mı öyle geliyor:S
dmg az olsada 400 lük swordlardan aldıkca daha iyi oluyor
sen bilirsin ben artık hangi hero olursa olsun 2 item buldum kasmasına cok yardımcı oluyor tabiki sırf ap üstüne olan herolar hariçuğraşamam hocam başka karakterle oynarım^^
sen bilirsin ben artık hangi hero olursa olsun 2 item buldum kasmasına cok yardımcı oluyor tabiki sırf ap üstüne olan herolar hariç
Annie'yi öneren dostum hayatımın en zevkli oyunun çıkarttım teşekkür ederim