KimYooShin
Aileden
caityliny ile 1700 küsür crit vurdum sabah xD1 Trinity bot 1 phantom 2 blood thirster 1 infinity yaptım seri 800 damage
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
caityliny ile 1700 küsür crit vurdum sabah xD1 Trinity bot 1 phantom 2 blood thirster 1 infinity yaptım seri 800 damage
1 Trinity bot 1 phantom 2 blood thirster 1 infinity yaptım seri 800 damage
caityliny ile 1700 küsür crit vurdum sabah xD
2807 gördüm ulti ile critical
Heimerdinger Deniyen Oldumu Hiç baya İyi Bi Champ Gibi Gelio Beleşkende İyi Oynuyodum Demin Karşıma Çıktı Biri Berbat Fragı Vardı Kararsız Kaldım
midde turrentlerle cok rahat kasarsın hatta iyi ap kasarsan turrentlerle 1v3 e bile girersin tabiki ultiyi kullanarakHeimerdinger Deniyen Oldumu Hiç baya İyi Bi Champ Gibi Gelio Beleşkende İyi Oynuyodum Demin Karşıma Çıktı Biri Berbat Fragı Vardı Kararsız Kaldım
Hero olarak ne kullanacağıma karar veremiyorum,elimde alistar,poppy,ashe,dr.mundo,brand,fiddlesticks,pantheon,tristina var 23 lvl oldum ama hiç birine alışamadım var mı bunlardan birini kullan veya farklı bi karakter vs. önerecek olan.
hepsini denedim, çoğu da bende var. ama en iyi ashe, pantheon, tristana'yı anlatabilirim heralde. hele asheye alışırsan zevkli hero.
ne tarz karakterlerden hoşlandığını söyle,sana bişi önereyim.
pantheon almayı düşünüyorum stunu falan var gzl gibi
Brand hoşuma gidiyor ama alışamadım alistarla oynuyorum takımla oynarken solo poppy oynuyorum ama pek beceremiyorum.
pantheon sağlamdır, bi ara çok oynardım ama sonra sıktı, ben de sildirdim^^
brand güzeldir, ama alışması zordur ewt. item kasma konusunda pek bişi diyemicem, hem biraz oyunun gidişatına hem de snn oyun anlayışına bağlı. item olarak ama şeyi kullanabilirsin, Zhonya's Hourglass. takım savaşlarında tüm skilleri boşaltırsın, adamlar sana odanlanırsa bu itemin aktif skillini kullanırsın, karşı takım mal gbi ortada kalır, hem sen ölmezsin, hem de takım savaşını kazanırsınız. stun tutturucaksan adamları önce yakıp sonra stun denemeni öneririm, özellikle takım savaşlarında, böylece daha uzun süre stunlı kalır.
Stun olayını biliyorum ama brand yerine poppy ile oynamak daha çok hoşuma gidiyor.
önemli olan zevk aldığın karakterle oynamak asheye ezik diyenler olabilir, ama çok zevk alırım carry olacaksam bnm için seçenek sadece ashedir
Şans işi =) karakterleri alırken salı gününü beklemeni öneririm.rammus aldım free oldu işe bak ya
rammus aldım free oldu işe bak ya
ya ben şimdi shacoyu alıcam onu denicem ondan sonra nocturne gözüme iyi gözüktü sonra amumu iyi oynadım geçen gün
ramus iyimi onuda alayımmı hocam