Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyler bana ranked vuran damagesi saglam ve kullanması zor olmayan herolar önerebilrimisinz trsitana cok hosuma gitti tek sorun damagesi cok fazla degil onun gibi bşyler varmı?
caitlynin,vaynein ve gravesin ilk başta atağı iidir, carry olarak bunlar var
Selam millet
XnCN oyundaki nick ekleyin maç atalım
serverı da belirt^^ bi de tanışma konularımız var, ordan çok rahat adam bulursun friend liste
Eu East tayım ama mahalleden cocuklar West daha iyi falan diyor neden sence=?
ben eune daha iyi diye duydum, daha az ezik varmış. ama geçen rusun biri denk geldi bana rankedta, euwestte, küfretmemek için zor tuttum kendimi rammus jungler olcam dedi, ii dedik, jungle yaparken öldü sürekli, sonra da rakibi besledi...
level ve saate göre değişiyor. geçen gün arkadaşlarımı kırmamak için eastte maç yaptık. arkadaşımın 30 lwl karakteriyle oynadım diğer arkadaşlarımda 30 du(yani alayımız 30uz maçta,hepicimiz ). Bir maçta 2 kişi oyunu zor topladık,diğer maçta diğer 2 kişi sayesinde gittik. ad carryin kendini süper hero zannedim 2 vs 1 yapması ortalıkta,mid de karşıdaki kişiyi boş bırakması,(mid gang istiyor ganga gidiyorum ww ile kassadin ultiyle yetişmeye kalkmıyor minnion kesiyor. 400+winlik adamların yapmaması gereken hareketleri yapıyorlar.saçma davranıyorlar yani daha öncede söylediğim gibi bi farkları yok serverların west ise yorum yok _kill3rkhan_ bilir ona sorun 10 maçın 8 inde bir kişi saçmalar
ygs den sonra belli olucak büyük ihtimal durum kötü düzeltilemez lysden full çıkarmam gerekecek oynayabilicem artık _kill3rkhan_ ile duo atarız artık westte kimse yok senin ashe ulti videon ne oldu ?
ya olmazmı kötü gün olur ama konuşmaları saçma. adama bişey soruyosun küfür ediyor pardon adam dedim velete. hata yapıyorsun adam dio nie yapıosn kızgın tamam haklısın diorm konu kapanıyor. yılbaşında oynadım ks attım adamdan özür diledim happy christmas dedi geçtik. ben ramazan bayramında oynuyorum harçlığı alan çocuk gitmiş netcafeye oyunumu mafediyor