Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ARAMda bu takım karşı takımı yeniyor.Daha neler görücem acaba.3 stun+feared. ama olmadımı olmuo demekki
skypem her daim hazır yolla olay şuydu bunlarda sion ben geri giderken bana stun atardı, bnun stunladığı kişiye atak yapılmazdı.Volibearları kasıldı ama adamın hakkını yemeyelim bi o düzgün oynadı. normal oynasalar brand bildiğin ağlatırdı bu takımla.aramda ww first bloodu double ile aldı işin garipliği ordaya
BursaCocuguyuzBiz koyayım mı
şaka yapıyorum, alınmamışsındır umarım^^
bir yıldır oyunda da bu avatarı kullanıyorum
yok ne alınması
ben sadece 2 konuda sinir yapıyorum birisi kızla alakalı diğeri ise bu oyun ailemin söylediğine göre ev yankılanıyormuş
yazın biz milleti sinir edicez manyak heavy cc takımlar kurup takım savaşlarında götürücez
pbe üye olamıyorum yardım edermisinHecarim Berbat PBE de deneyebilirsiniz.
ARAMda bu takım karşı takımı yeniyor.Daha neler görücem acaba.3 stun+feared. ama olmadımı olmuo demekki
bilginiz varmı varus nezman gelir haftaya gelir heralde
10 heal 9 mana ? Şok oldum nerde oynuyon sen
west merkez heal basar herkes
olay all mid all randomda geçiyor
Beyler turnuva yapsam kimler gelir acaba? Bi turnuva yapmayı düşünüyorum ödülleri falan düşünmedim. Sitemizde rütbe ve HunterGaming bünyesine takım olmalarını düşünüyorum ben. Şimdilik pek hediye verme gibi bi durumumuz olamasada HunterGaming farkını az çok gördünüz. Daha yeni olmamıza rağmen Büyük gelişim gösteriyoruz. Takımlarımızda giddikce artıyor... Bunu hatırlayarak bi kez düşünün derim. Yorumları bekliyorum . Keyifli oyunlar