Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilginiz varmı varus nezman gelir haftaya gelir heralde
Bakalım düşünüyoruz aklımızda var böyle bi proje. Kendimizi aşıyoruz bunuda başarabiliriz diye düşünüyorum ama hem sınavlarım hem hazırlamam gereken ödevlerim var. Bi dolu iş arasında araya sokmaya çalışıyorum bakalım. Önce bi gelenleri bi göreyimde
Bende na dan eu weste geçmiştim yeni 30 oldum. Ranked akar artık kurtuldum nooblardan Nickleri alayım summonerlar takılalım artık
----------
Hecarimi çok bekledik valla rp çekip alcaktım sözde ama gelene kadar ip birikti Bunuda öyle yapmazlar umarım.
hehe
adam custom oynuyor^^
reis sana bi imza tasarlamaya çalışayım mı? neler olsun istersin, boş zaman bulursam hazırlayabilirim belki.
pbe üye olamıyorum yardım edermisin
eywallah hiç farketmedim orayı üye oldumÜye olurken Region Kısmı Var Onu Public Beta Bilmemne Yapıcaksın
valla ben gelmek isterim bizim takımımız var ayriyetten 10-15 kişi daha tanıdıklarım var toplarız fakat çok meşgulsün huntergamingde firslook'lar yapmak istiyodum(sesli) iş işten geçtiBakalım düşünüyoruz aklımızda var böyle bi proje. Kendimizi aşıyoruz bunuda başarabiliriz diye düşünüyorum ama hem sınavlarım hem hazırlamam gereken ödevlerim var. Bi dolu iş arasında araya sokmaya çalışıyorum bakalım. Önce bi gelenleri bi göreyimde
west kafayı yedi lag bi milyon eastte oynayan arkadaşlar söyleyebilirmi serverin durumu nasıl ?
yeni patchde sorunlar çıktı
başlıcam oyunlarına ya 2 akşamdır bir tane Allahın verdiği beyni kullanan adam gelmedi.adamda 1k win var geliyor tek derdi oyunu mahvetmek
herkesde westde oynuyor boşuna çar kasmışız eastde oynayanlar nicklerini yazabilir 30kişiden oluşan bir arkadaş grubum var orada hepside sağlam oyuncular
çağır hepsini, turnuva düzenleyin