Deneyeceğim daha doğrusuDublaj mı yapıcaksın !? Al o zaman
Miss Fortune
- Silahlarımı beğendin mi !? .... Onları değil, elimdekileri <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deneyeceğim daha doğrusuDublaj mı yapıcaksın !? Al o zaman
Miss Fortune
- Silahlarımı beğendin mi !? .... Onları değil, elimdekileri <3
Güncel dediğim tarihe bak istersen o dublajlardan sonra benden hangi programla yaptığımı neyle yaptığımı dilenmedin mi bir de gaza getirmeye çalıştın ya hani hee versen ben senden daha iyi yaparım korktun demi diye sonra pıstın bi şey yapamadın onu mu diyorsundublajların berbat niye hala güncel diyorsun
kim uğraşcak mixcraftla ver bana efektlerin adını yapıyım senin gibiGüncel dediğim tarihe bak istersen o dublajlardan sonra benden hangi programla yaptığımı neyle yaptığımı dilenmedin mi bir de gaza getirmeye çalıştın ya hani hee versen ben senden daha iyi yaparım korktun demi diye sonra pıstın bi şey yapamadın onu mu diyorsun
Ya bi git Allah aşkına kim saldı seni burayakim uğraşcak mixcraftla ver bana efektlerin adını yapıyım senin gibi
yemedi olm ver efekt isimlerini direk teemo yapayımYa bi git Allah aşkına kim saldı seni buraya
Bana diyordun efektsiz yap diye al kendin yap hadi yemedi mi heaa ? Hem yapabilecek olan adam açar kendi araştırır dener ben öyle ordan burdan efekt bulup beleşe mi kondum tek tek denedim hepsini sende o maça varsa al deneyemedi olm ver efekt isimlerini direk teemo yapayım
Sen melek subasi'nin taklitini yap panpaBana diyordun efektsiz yap diye al kendin yap hadi yemedi mi heaa ? Hem yapabilecek olan adam açar kendi araştırır dener ben öyle ordan burdan efekt bulup beleşe mi kondum tek tek denedim hepsini sende o maça varsa al dene