Caner gel sana iş çıktıSen melek subasi'nin taklitini yap panpa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Caner gel sana iş çıktıSen melek subasi'nin taklitini yap panpa
Bana diyordun efektsiz yap diye al kendin yap hadi yemedi mi heaa ? Hem yapabilecek olan adam açar kendi araştırır dener ben öyle ordan burdan efekt bulup beleşe mi kondum tek tek denedim hepsini sende o maça varsa al dene
Chorus hadi bekliyorumbenim aslında efektsiz yaptıklarım vardı bi ara ama sildim bi tane söyle lan sadece teemonunkini
Evet hadimixcraft 5 ve chorusmu
Efektler değişmiyor merak etme 4-5-6 hepsinde aynı efektlerden var bahane üretme hadi5 yokki 6 var akustik hemide
Demek neymiş caner bey bu işler her yiğidin harcı değilmiştamamda nerden giriyoz çok karışık
biraz araştırsak bulucaz ben zaten dedimki efekt olmasa hiç bi işe yaramazDemek neymiş caner bey bu işler her yiğidin harcı değilmiş
Tüm dublajlar efekt ile yapılıyor hala aynı şeyi zırvalıyorsun efekt kullanmadan da yapabilirsin Hadi yap da göreyim sırf lafsın başka bir şey değilsinbiraz araştırsak bulucaz ben zaten dedimki efekt olmasa hiç bi işe yaramaz
işte ben efektsiz 5 senelik ve 5 liralık mikrofonla yaptım olm şimdi sesi kaydedip nerden açıcam şu chorusu onu söyleTüm dublajlar efekt ile yapılıyor hala aynı şeyi zırvalıyorsun efekt kullanmadan da yapabilirsin Hadi yap da göreyim sırf lafsın başka bir şey değilsin
E yaptıysan buyur yayınla. Bende de profesyonel mikrofon yok sonuçta senin o izlediğin dublajların hepsi profesyonel mikrofonlarla yapılıyor ve konuşan adam efektlere hiç dokunmuyor ne efekt ekleniyorsa yine profesyonel kişiler tarafından ekleniyor Zaten efekt'e de karşısın hadi yayınla da görelim paşamişte ben efektsiz 5 senelik ve 5 liralık mikrofonla yaptım olm şimdi sesi kaydedip nerden açıcam şu chorusu onu söyle
tamam azcık bekle pro ekip topluyorum 2 güne teemonun aynı sesi elindeE yaptıysan buyur yayınla. Bende de profesyonel mikrofon yok sonuçta senin o izlediğin dublajların hepsi profesyonel mikrofonlarla yapılıyor ve konuşan adam efektlere hiç dokunmuyor ne efekt ekleniyorsa yine profesyonel kişiler tarafından ekleniyor Zaten efekt'e de karşısın hadi yayınla da görelim paşam
Teemo'nun sesi diye bir şey yok ki Sesler karakterlere göre seçilip alınır, sonuçta teemo dediğin karakteri seslendiren kişi de o karakter için seçilip oraya alınmış kişitamam azcık bekle pro ekip topluyorum 2 güne teemonun aynı sesi elinde