Server statslarını nezmn görebilcez? error-softu güncelleseniz veya siteye ekleseniz iyi olur.
Server ip ver ben yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Server statslarını nezmn görebilcez? error-softu güncelleseniz veya siteye ekleseniz iyi olur.
1 haftayı bulur. Coder ev taşıyor, panelin şifresiz hali lazım, sadece coderde var o da.
////
He birde birileri oyun yarım saat açık kalsın dişimi kıracam falan diyordu gelsin kafasınıda kırsın bari, uzun süredir açık oyun )
Al işte ne yapsak yaranamıyoruz
Server ne zaman açıldı ve Ne zaman bakımdan çıkıp online olacak server bununla ilgili bir cevap verirsen iyi olur.
Server ne zaman açıldı ve Ne zaman bakımdan çıkıp online olacak server bununla ilgili bir cevap verirsen iyi olur.
Sw onine imiş. sitedeki offline yazısı doğru değil
Server öğlen açıldı sanırım ve bakımda falanda değil.
Oyun online şuanda. Site güncellenmedi şimdilik.
Evet bugün öğlen açıldı şuanda da kasıyoruz
Evet üyeliğini alıp indirebilirsin, oyun açık.
Site işini bilmiyorum ama coder ev taşıyormuş öyle yazıyordu. Bu sebeple site güncellenmemiş.
İyi oyunlar.
Maalesef benim yapabileceğim bir şey yok yazılanları söylüyorum takımdan da değilim