Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sw işleri bitincede yine pat diye açmasınlar. İlk defa sw açmıyorlar. Beklesinler bitsin 12de biterse 1'de 2'de açacaklaır söylesinler. Kafalarına göre pat diye açıyorlar..+1 milyon diyorum sana thykem benim öğleye dorğu acılcak dendi yine ümit abi kızcak şimdi keşke zaman vermeseydik diye kendine ama zaman verilincede şuan csye girimmi diye düşünüyom ama giremiyom diyom ya açılırsa sw
Antibiotic açıklamada levelleri telafi için bir şeyler yapabiliriz demiş. Sakın öyle bir şey yapmayın, karışmayın biz kendi başımıza kasalım, emin ol öyle daha çok rekabet oluyor..
yeter gerçekten yeter bp takımının bu kadar acemi oldugunu bilmiyordum yazık size
Acemilik ? Burada sizler oyunu daha rahat oynayın diye çalışıyoruz! Coder'ler sabaha kadar uyumadı bugları fixlediler ve siz böyle davranıyorsunuz. Cidden teşekkür ederim/riz.yeter gerçekten yeter bp takımının bu kadar acemi oldugunu bilmiyordum yazık size
Acemilik ? Burada sizler oyunu daha rahat oynayın diye çalışıyoruz! Coder'ler sabaha kadar uyumadı bugları fixlediler ve siz böyle davranıyorsunuz. Cidden teşekkür ederim/riz.
Bunlara alışacaksın. Bu daha başlangıçAcemilik ? Burada sizler oyunu daha rahat oynayın diye çalışıyoruz! Coder'ler sabaha kadar uyumadı bugları fixlediler ve siz böyle davranıyorsunuz. Cidden teşekkür ederim/riz.
hehe dün gece açılmaz diye uyumuştum boşa gitmedi bari
Ne yani buglu buglu oynasaydınız JID'ler kaysaydı onun itemi ona gitseydi ? Ozaman işler sarpa sarsaydı dahamı iyiydi yol yakınken buglar fixlendi daha fazla uzatmayın insanların canını sıkmayın ! :saw: