PATEVRA
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 4 Ağu 2009
- Puanı
- 0
Olur geleyim de çakal heriflere bak sen hem yanlış readme dosyası hazırlamışlar hemde portları yanlış editlemiş server filesi dağıtan kişi insanları uğraştırıyor burda . . .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
artık şu '' Silkroad biticek '' yazan kişilere ceza verilmesi gerek resmen post kasıyorlar cevap vere vere öldük(m) ...
Kurulum için pm atmayın lütfen.
sronun gm leri günde 120 dolar kazanıyor joymaxın forumunda duymuştum Unutmayın Joymax büyük Silkroad küçük.Polat Büyük İskenden Küçük gibi bişe
evet. bence saçmalıyorlar adamların gunde kazandıklarını duysalar öle demezlerdi...
arkadaşlar bu vsro files'i hamachiyle kurabiliyormuyuz. ?
nereye kadar geldin şuan ?
kardes snde aramıza gelirmsn ? 2 kişiyiz suanda
Şu forumda filesleri isteyenlerden 1 tanesi elitesro gibi bi oyun kuramıcak. Hepsi boşa kuruntu yapıyordu bunuda buraya yazıyorum
----------
Ayrıca hiçbirinde para yok doğru dürüst hepsi öğrenci vs.. Hiçbirinin kurduğu oyunda silk'e para verilmez en fazla 1-2 aylık server olur..Şirket gibi asla olmaz
Hamachili kurulan serverde kimse silk,vs almaz. Vsro files herkesde olsun gene esas kaliteli oyunlar para edicek. Misal elitesro gibi kimse kuramaz bence. Lagsız,dcsiz bi serveri bu forumdan kurabilen belki 2 grup çıkar. Herkesin aklında parayı kırmak var ama kimse yapamıcak.kimsenim şirket kurmak için dosyaları istediğini sanmıyorum %50lik kısım hamachi ile oynayacak , %5lik kısım vps kuracak geri kalanlar asla dosyaları çalıştıramayacak