yakishiklee
Aileden
- Aktiflik
-
- K.Tarihi
- 27 May 2010
- Puanı
- 5
olsun kardeşim resiminden yaptım sağolsın
kendı databaselerımı veremem kendı userlerım charlarım var k.bkma..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun kardeşim resiminden yaptım sağolsın
kendı databaselerımı veremem kendı userlerım charlarım var k.bkma..
olsun kardeşim resiminden yaptım sağolsınve ne kusuru sen kusuruma bakma baş ağrısı var sinir bastırdı işte
vSro fileslerle 12d yapamazsın,onlar sanırsam isronun kullanıyor12d yapanlar var beyler yapmayı bileniniz war mı ?
vSro fileslerle 12d yapamazsın,onlar sanırsam isronun kullanıyor
nerdeyse bütün yerleri açmakta
onemlı degıl nyse.. Hata nerdeymıs ?
nerdeyse bütün yerleri açmakta![]()
nerdeyse değil her yeri açmak sorundu
:haha .
nerdeyse değil her yeri açmak sorundu![]()
yardım eder mısnz ltfn tabloları acamıyorum nıyese aksam acıyordum sabaha acamadım
![]()
Yaklasik Tum Townlaar Acik Server Gunde 20saat acik Oluyor Hamachi Serverina Gelmek istiyenler LastSro7 123 LastSro8 123
Serverdan 1 Video Zabz Killed Isyutaru #1 - YouTube
Kayit Sayfasini Kurucak Arkadasa GMLik Vericem...
SD 1kardeş alexi acmak için sqlden hagilerinin ayarını 1 veya 2 yapiyoruz ?
Uyumluluk modunu xp yada 2003 yapıp yonetıcı olarak calıstırmayı denedın mı?Yhaw Bn Herseyi Sorunsuz Yaptım Video Tutsaq ın Videodaki gibi ama Server.cfg demi var bilmiyorum Sadece Global,Machine,GateWay acılıyor DowloandServer Tıkladıgımda hiç açılmıo ne hata var ne görüntü Çözüm Yolu Varmı Arkadaslar bunun..
kardes tam nasıl yapıldıgını bilmiyorum ama denedim googleden bakıp bu seferde acılıp kapanıyo program listedeki bütün modları denedim.Uyumluluk modunu xp yada 2003 yapıp yonetıcı olarak calıstırmayı denedın mı?