onurgs59
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 19 Haz 2009
- Puanı
- 504
Sos ve Nova oranları nasıl ayarlanıyordu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesguldum Port Açmak buradan bakabilirsin , işlerim var. Kusura bakma.
beyler bu sorununu bana yardım edicek warmı acaba ?
----------
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\modules\include\sqlConn.php:1) in C:\AppServ\www\modules\reg.php on line 11 paradise acont registerden id pw yazıyorum bu hata cıkyıor bilen warsa makbule gecicekk
s.a arkadaşlar serverim sorunsuz 7/24 açıktır gelmek isteyen arkadaşlar için link veriyorum. gelen arkadaşı direk 110 yapıp itemlerini diziyorum 1b gold 5m sp 3000 silk alex açık
Vsro - Duvar | Facebook
----------
arkadaşlar bu awaken stone kodları olan varmı ? yada bilen ?
sabit ip aldıktan sonra medıadakı ip yi sabit ip yapınca giriyormu ?
pc nin sürekli açık olması gerekkardeş bnm ram 2 gb bn 2 tane 4gb ram alsam 8gb oluyo ya serverı hep acık tutmak için başka ne yapabilrim
Mehmet Alp Sümer Senin yaptıgın ayıp kardes hem ekliyorsun hemde siliyorsun yapıcagın 2dk lık is :S
----------
cevd5 Mns ekledim kardes kabul edermisin bisey konuscam
vdsye kurdum herseyi sprunsuz yaptım server dosyalarını acarken certı acıyorum sorun yok Global Managere basıyorum 2sn sonra kapanıyor altta BILLING SERVER ( dummy ) felan hyazıyor cozumunu bilen varsa oguzhangocmen@hotmail.com eklesinler gmlikte verebilirim isterse
s*klsende s*klemesende benim sayemde fırladın
saol kardeşimevet kardeşim girer.
----------
pc nin sürekli açık olması gerek
----------
onayladımda msn de açık değilsin
----------
MSN ye geçersen yardımcı olucamda msn de çevrimdışısın
----------
sen kendini ne s*k*m sanıyosun ? adamı zıvanadan çıkartmayın s*ktr git başmdan
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar 2 Tane Sorum Olacak Cevaplarsanız Sevinirim
1.Si Flag Eventi Başlatamıyorum Arena Flag başlıor Ama Flag Event Başlamıyor
2.Si Ne Yaptıysam Magıc Pop Oynanmıyor. Magıc Popa Girdigim Gibi Oyundan Atıyor..
saol kardeşim