muratt_
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 21 Nis 2009
- Puanı
- 2
Arkadaşlar ben böyle bir hata alıyorum odbc de ayarlarken sa yazıp şifre yazıyorum sonuç böyle nasıl düzeltilir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
WİN7 home basic de kurma şansımız yokmu iis yerine başka birşeyle
Kolay bi çözümü var Windows 7 ultimate kuruyorsun olup bitiyor
İlla kaçak yükseltcez yani ya başka yol yok
ODBC Kurarken sa yı seçtiğim zaman şu hatayı alıyorum ;
Connection failed:
SQLState '28000'
SQL Server error : 18452
[Microsoft][SQL Native Client][SQL Server] Login failed for user 'sa'.The user is not associated with a trusted SQL Server connection.
ne yaptıysam olmadı yardım lütfen..
aynı hatayı bende alıyorum yokmu bilen anlayan ve servere sa 1234 yazdıgımdada baglanamıyorum
ben smc de cannot start smnet :9 die hata alııyorum varmı bilen yardımcı olcak bi arkadaş özel mesaj beklıyorum lütfennnnnn hayırlı RAMAZANLAR cümleten ALLAH razı olsun şimdiden win 7 hom premıum sıkıntı olurmu bundan ?
Beyler Herşeyi Yaptım Programlar Sırayla açtım SMCYİ Açtım Swyi Start Yaptım Nası Girebilirim VSRO 1.188 Client Olmasımı Lzm İllede? Akşam 22.00 a kadar pcdeyim Yardım Edebilecek Olan Özelden Msj Atsın TeamViever Veriym Yapsın 2 dkda Ram Yetmediğinden Dier Şehirleri Kapadım Sadece Jangan Açık Gameserver Artık Runtime Vermiyor
SMC:
Bendede bu sorun var, birisi açıklık getirebilir mi.Neyaptıysam gep globalmangerden sonra açtıklarım boş ekran çıkıyor ve hiç bişey olmuyor yardım edermisniz
SMC Açmaya çalıştığımda:
Connot connect to division manager(access denied)
hatası çıkıyor, girdiğim ID PW Doğru.
gameserver failed to init local data hatasını alıyorum yardımcı olurmusunuz ?
Ksro nun data.pk2 dosyasını extract yaptım server filese attım yine olmadı atmadan öncede bu hata vardı.Client Data dosyası server filesle uyumlu değildir ondan veriyordur