ByMnkn
Aileden
sen böyle oyuna girebileceğini sanıyorsan kendini camdan aşağıya at.
bu kadar labali olma girince ilk sen gel oyna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen böyle oyuna girebileceğini sanıyorsan kendini camdan aşağıya at.
bunu yaptım diye hava yapma o zaman kiralık sunucuda alsan ram min 16gb olması gerekiyor bu sitedende böyle bi sunucu kiralıyıcak birini çıkıcağını hiç sanmıyorum.
bu kadar labali olma girince ilk sen gel oyna
bunu yaptım diye hava yapma o zaman kiralık sunucuda alsan ram min 16gb olması gerekiyor bu sitedende böyle bi sunucu kiralıyıcak birini çıkıcağını hiç sanmıyorum.
al işte Liseli dedected sanane olum sen ne karısıyosun havamı attı adam paylasıyo yaptıgını sana giren çıkan nedir ?bunu yaptım diye hava yapma o zaman kiralık sunucuda alsan ram min 16gb olması gerekiyor bu sitedende böyle bi sunucu kiralıyıcak birini çıkıcağını hiç sanmıyorum.
bi sorun çıkmazsa seneye liseye başlıyıcam bana kimseyi anlatma güzel kardeşim ben kimin ne yapmaya çalıştığını çok iyi biliyorum.al işte Liseli dedected sanane olum sen ne karısıyosun havamı attı adam paylasıyo yaptıgını sana giren çıkan nedir ?
bu kafayla alırlar senibi sorun çıkmazsa seneye liseye başlıyıcam bana kimseyi anlatma güzel kardeşim ben kimin ne yapmaya çalıştığını çok iyi biliyorum.
nie herkesin parasınımı biliosunki çıkmasın burdan öyle biri
sen insanları dış görünüşüne göre yargılama burda ne zenginler ne fakirler var biz insanları parasına göremi yargılıoruz adam ortak bulur yine alır sanane
bi sorun çıkmazsa seneye liseye başlıyıcam bana kimseyi anlatma güzel kardeşim ben kimin ne yapmaya çalıştığını çok iyi biliyorum.
sana benim hakkımda yorum yapma hakkını kim tanıdı??nie herkesin parasınımı biliosunki çıkmasın burdan öyle biri
sen insanları dış görünüşüne göre yargılama burda ne zenginler ne fakirler var biz insanları parasına göremi yargılıoruz adam ortak bulur yine alır sanane
peki sana adamın fotosu hakkında ileri geri konusma hakkını kim tanıdısana benim hakkımda yorum yapma hakkını kim tanıdı??
sana benim hakkımda yorum yapma hakkını kim tanıdı??
sana benim hakkımda yorum yapma hakkını kim tanıdı??
gel bilgilerimizi ve tecrübelerimizi ölçelim kiminki daha üstünse orasınıda sen düşün tamammı??adam 8. sınıfa gidio burda üni gidicek adamlara işte çalısan adamlara + 18 e laf yetiştirio
bide bana kimse yi anlatma dio sanki çok bilionya
eminmisin yorumunu değiştiricemn birazdan adım gibi eminim.burası özgür bir toplum istiyen istediyi hakkında yorum yapar
bence sen git sse fln bi oyun aç kendi yaşıtına hava at çok bilmişlik tasla olurmu canım arkadaşım burda büyükler konusuo kücüklere ne düşer sen düşün onu
darkangel1 sorucam sorular var beni eklermisin yasarovic@hotmail.com