akbaba12
Aileden
- Aktiflik
-
- K.Tarihi
- 13 Tem 2009
- Puanı
- 9
_ExistsServiceOffRentItem ACCOUNT DATABASESİNE EXCUTE YAPMIYOMUYUZ YAPIYORUM AMA HATALAR AYNI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sql server kaç kullanıyorsun?galiba bilgisyar kaldırmıyor filesler hepsi açık şuanda hamachi kuruyrum ve başka bir gilgisayarda deneyecem bakalım ne olacak![]()
sql server kaç kullanıyorsun?
hacı benım pc uygun söyleyeyım istersen kurabılırsın D:
özellikleri saymama gerek yok
8 gb ram 2 gb ekran kartı amd x4
pc özelliklerin ne
2005 kullanıyorum
bnde xp var zatende 3070 ram kullanıyo bnm hepsiwindwos 7 xp ye göre 200 mb fazla ram kullanıyor
Kardeşim SharManager kapanma sorununu nasıl hallettin sölermisin bende 4 gb ram war açarda işte shardmanager kapanıyor serveri açamıyorumgaliba bilgisyar kaldırmıyor filesler hepsi açık şuanda hamachi kuruyrum ve başka bir gilgisayarda deneyecem bakalım ne olacak![]()
bnde xp var zatende 3070 ram kullanıyo bnm hepsiformalayıp hiçbi program yüklemeden denicem
Kardeşim SharManager kapanma sorununu nasıl hallettin sölermisin bende 4 gb ram war açarda işte shardmanager kapanıyor serveri açamıyorumtek sorunum
databasede üyelik nasıl alacaz ya![]()
arkadaslar herseyi yaptım ama dns eklerken logine sa pw ye 1234 diyom hata veriyo