PoweRScreaM
Aileden
bakalım gecenin bu saatinde kimler server kurmakla uğraşıyor![]()
ıcımden hıc ugrasmak gelmıyo yarın ugrascam bıraz hazırında oynayalım

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bakalım gecenin bu saatinde kimler server kurmakla uğraşıyor![]()
Ben hala uğraşıyorum.![]()
Sürekli yeni hatalar çıkıyor , şimdide loading ekranında atıyor.![]()
Hamachi ise bişey diyemem ama 192.168 kullanıyorsan ayarlar dediğim gibi olucak , istiyosan ipleri değiştir dene 192.168 ile.
Arkadaşlar iş portlarda inilerde cfglerde değil emin olun , sürekli elitepvpyi takip edin.
örneğin biri yardım konusu açmıştır
örnk : global manager calışmıyor yardım edin diye bi konu açmıştır , o konuya girip bakın.
Ben şuanda gözüm kapalı tekrar silip baştan kurabilirim bu serveri , en son geldiğim nokta charı açıyorum start a tıklıyorum "loading" ekranında atıyor.
onuda çözersem oyundayım inşallah , sonrasında arkadaşın vps servera yükleyip bugları gidereceğiz.
O esnadada sizlere yardımcı olurum bildiğim kadarıyla.
kullandığım cert :
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
server cfg ;
Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
3Tane , her db için bitane.
RunTime error ram yetmezliğinden kaynaklanıyor , DB'den alexandreayı , constantine hotan vb. yerleri çıkardım rami daha az kullandığı için hata vermeden açtım.
CHINA 1 TQ 1 West_China 2 Oasis_Kingdom 1 Thief Village 2 Roc 1 Eu 1 Am 1 Ca 1 SD 2 KingsValley 1 Pharaoh 2 DELTA 1 TEMPLE 2 FORT_JA_AREA 1 FORT_DW_AREA 2 FORT_HT_AREA 1 FORT_CT_AREA 1 FORT_SK_AREA 1 FORT_BJ_AREA 1 FORT_HM_AREA 2 FORT_ER_AREA 1 ARENA_OCCUPY 1 ARENA_FLAG 2 ARENA_SCORE 1 SIEGE_DUNGEON 2 ARENA_GNGWC 1 GOD_TOGUI 1 GOD_WRECK_IN 1 GOD_FLAME 2 GOD_WRECK_OUT 1 EVENT_GHOST 2 JUPITER 1 PRISON 2 GM_EVENT 1 NULL NULL