görünmez olursan dalamazlar tabi
evet hatta moblar bile dalmıyor![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görünmez olursan dalamazlar tabi
evet hatta moblar bile dalmıyor![]()
RageZonerz ne Anlayamadım ?
RageZone
herşeyi ayarladım tutsaq ın dosyaları ile . ama global manager e tıklıyorum beklior. sonra hata cıkıor It has been failed to Request Certification diye bilgsyrm windows xp sp3 . problem ne :S
saol kardeşserver.cfg aç cert de yazan port neyse ona onu yaz portun 32000 olması lazım farklıyda hepsini sil tekrar indir tekrar yap aynılarını![]()
saol kardeş
----------
beyler şimdide smc de de takıldım :S smc giriş yapıorum applicitıonda load plugins deynce smc.exe bi hata ile karsılastı deyip kapatıyor :S
beyler smc oldu ama hata verior şimdide acıorm alarm ötüor gateway shardmanager ve gameserver yazıo bunlardamı problem war ?
saol kardeşim
saol kardeşim![]()
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting hata bu :S yardım edebilecek varmı ?
Kardeşim Kırmızı Noktaların Üstüne Sag Tıkla Start Service De Oyuna Gir İyi Oyunlar...
Beyler Cerf'te Böyle Bir Hata Alıyorum Cevabı nedir Yani ÇözümüBitürlü Yapamadım Su certification'u
![]()
kardeş bn gelicem 2de burda olursan teamdan yardım edermisin?teAM wER iki dakka halllediyim