QS
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 3 Ağu 2010
- Puanı
- 10
süpersin bak bende paintte bunu yaptımyine 30 mblik programda yaptım
süper demi millet :zzz::zzz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpersin bak bende paintte bunu yaptımyine 30 mblik programda yaptım
Nasıl olmuş deyin hele ?Arkadaşlar imza çalışmaları yaptım buyrun.
Nasıl olmuş deyin hele ?
Amacın ne? Şimdi komik olduğunu sandın herhalde :haha
süpersin bak bende paintte bunu yaptım
süper demi millet :zzz::zzz:
Amacın ne? Şimdi komik olduğunu sandın herhalde :haha
GIMP indir çok güzel bi program sadece 30 mb ye yakın set up dosyası var ve ücretsiz, internete gimp signature falan yazarsan bir sürü anlatan video da çıkıyorHangi programları kullanıyorsunuz bende heves ettim bu işe
GIMP indir çok güzel bi program sadece 30 mb ye yakın set up dosyası var ve ücretsiz, internete gimp signature falan yazarsan bir sürü anlatan video da çıkıyor
buyur Download GTK+ and GIMP installers for Windows from SourceForge.netLink verirsen sevinirim
üstünde sarı bir psmaster yazıyor diye bir kişi ye muhalefet olman gerektirmez. Her rütbeliyi öyle mi sanıyosun sen ?Arkadaş sanırım senin sadece o resme font eklediğini sanıyor ^^ bilmiyor ki brushundan karakterine kadar kendin buldun boşver bunlar millete engel olup kendilerini göz önünde bulundurmaktan başka birşey bilmezler ben başarılarının devamını diliyorum
ps:rosered moderatöre bildireceğim senin yorumunu
Portablede fazla iyi değil ama ama yine iş görüyor.56 mb ye Adobe photoshop indirmek isteyen olursa özel mesaj atsın.
bende kullanıoyrum ama şimdilik hiçbir sorun göremedim ps aynı ps ümit abi paylaşmıstıya vip özel bölümde eskiden onu diorum
Portablede fazla iyi değil ama ama yine iş görüyor.
Hangi programları kullanıyorsunuz bende heves ettim bu işe