Direk photoshoptan başla derim.Diğer programlar hazır malzemeler elinde bulundurur.Yani yapabileceklerin sınırlıdır.Oysaki Photoshopta istediğini yapabilirsin.
Photoshop derken adı fln yok mu bu programın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direk photoshoptan başla derim.Diğer programlar hazır malzemeler elinde bulundurur.Yani yapabileceklerin sınırlıdır.Oysaki Photoshopta istediğini yapabilirsin.
Photoshop derken adı fln yok mu bu programın
Şimdi de bizi salak yarıne mi koymaya çalışıyorsun sen ?komiklik yapmaya calısmadım sadece calısma koydum sorun etmen :haha:haha
bide moderatore bildirecekmissin ya o çok güzl :agla
PS Master yazdı diye kendini bir şey sanmışsın başkalarıyla dalga geçmeler falan, çok merak ediyorum ne kadar ustasın photshopta.
üstünde sarı bir psmaster yazıyor diye bir kişi ye muhalefet olman gerektirmez. Her rütbeliyi öyle mi sanıyosun sen ?
YeniYeni imza çalışmalarım arkadaşlar kullanabilirsiniz
Burası Ps calısma paylaşım yeri tartışma yaratma istersenŞimdi de bizi salak yarıne mi koymaya çalışıyorsun sen ?
Bildirmeyecektim ama bildireyimcidden gerekli
PS Master yazdı diye kendini bir şey sanmışsın başkalarıyla dalga geçmeler falan, çok merak ediyorum ne kadar ustasın photshopta.
Bize de gel PS Master ol dediler bu arada.
Yeni kuracak oldugumuz Metin2 Serveri için banner yaptım güzel olmusmu arkadaslar?
Düşünceleriniz önemli begenmezseniz yenisine baslıyacam..