BurakYogun
Aileden
@paradise1992 Oyunda mısın? Ben render programı ile uğraşacağım inşaALLAH görüntü kalitesini %50 ye ayarlamış onu bir türlü düzeltemedim vegas pro kurmanın çaresine bakmak lazım yoksa görüntü kalitesi berbat olacak.. :agla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz her zaman ki sitresssss atmaya devam
Durmak yok Kasmaya DevamDayımlar yardırıyor Bız daha ıkıncıl şifre oluşturamıyoz yav oynamayı gectm
Çok mu ateşliyim :mj:
Level atlamak bizim işimiz
hangi serverdesiniz ?
hangi serverdesiniz ?
Private serverlardan bıkmadınız mı daha ?
Hades'e bekleriz Durmak Yok Kasmaya Devam...
Private serverlardan bıkmadınız mı daha ?
Hades'e bekleriz Durmak Yok Kasmaya Devam...
bak bak artise bak sen daha benim charı görmedin galiba
Sony vegas pro hakkında biraz uğraştım hatta video yaptım bu video bana aittir. Hem Kurulum hemde birkaç kafandaki soru işaretlerine belki yardımcı olabilirim.@paradise1992 Oyunda mısın? Ben render programı ile uğraşacağım inşaALLAH görüntü kalitesini %50 ye ayarlamış onu bir türlü düzeltemedim vegas pro kurmanın çaresine bakmak lazım yoksa görüntü kalitesi berbat olacak.. :agla
Guild masteri kim
Şu anlık Camtasia'ya geçiş yaptım bakalımSony vegas pro hakkında biraz uğraştım hatta video yaptım bu video bana aittir. Hem Kurulum hemde birkaç kafandaki soru işaretlerine belki yardımcı olabilirim.