cenk1996
Daimi Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 22 Kas 2009
- Puanı
- 2
Arkadaşlar premium magic POP oynadım ve bakın ne çıktı bana :drl
Hocam Silkroad-R nin durumu nasıl şuan ? Ben isro oynuyorum Sro-R ye geçebilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar premium magic POP oynadım ve bakın ne çıktı bana :drl
Hocam Silkroad-R nin durumu nasıl şuan ? Ben isro oynuyorum Sro-R ye geçebilirim.
Bende başlicam sizce hangisi global mi sro r mi
Globale girmesi zor, ama Silkroad-R'de çok dolu olmayan 2 sunucu olduğundan girip oynayabiliyorsun. Global biraz yoğun.
Çoğunluk nerde pvp nerde çok onu söyle hocam
[Bir lokanta sahibi Silkroad oynuyordu , yanında SBOT açıktı, bot'a koymuştu. 4-5 yıldır Ümit abinin açtıkları dışında hiç oynamadım, elimi dahi sürmedim. Depolar sıfırlanmıştı, 3-4 avatar gitmişti ıvır zırvır...
Nedense görünce o özlemi aldım. PvP server'a kesinlikle başlamam ve oynamam. Silkroad R başlamayı düşünüyorum demem için de erken ama aktif oynayanlar var mı ? Kasmak eziyet olacak gibi. Bi help ?
[MENTION=282993]BurakYogun[/MENTION] [MENTION=46955]CottonCandy[/MENTION]
TheBes de 40 lv civarı karakter var blade yada int nuke hatırlamıyorum, hangi sw daha iyi, canlı acaba ?
biz Merv'deyiz
Kerim merv de isim ney bende merv deyim bulalım birbirimizi
TheBes de 40 lv civarı karakter var blade yada int nuke hatırlamıyorum, hangi sw daha iyi, canlı acaba ?
Thebes şu an 3500/3500 Merv 2889/3500 tabi bu rakamlar sürekli aynı değil değişiyor.. Bence sen Merv'de oyna orası daha kalabalık.
Oyun'a ilk girenlerdendim, herkes 1lv'di. Anısı var yani. Şifreyi unuttum birde. Hatırlayama çalışıyorum...
@BurakYogun
Haha, 0xN00b
İşte oyuncu budur, hedefi yüksek levell olup set dizmek değil, eskiye dönüp oyunun zevkini tekrar almak. Ama maalesef kardeşim. Bu oyun için internet kafelere okul zamanı kaçıp, bu oyunun muabbetleri, kafelerdeki beraber kasılan partiler hiç biri geri gelmeyecek. Yeni nesil bu oyunu bilmeyecek. Veled ler anca CoC oynuyor zaten.