Marlock
Aileden
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 21 Nis 2013
- Puanı
- 78
banada güzel geliyor belki başlarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İndirdim başlıcam artık ama benim için sıkıntılı olan durum 0-52 level arası. Gerçekten çok sıkıcı. Umarım denildiği kadar kolay level atlanıyordur
Guild için kime pm atıcam 33 oldum : )
S.a beyler bizde mahalleden 2 3 kişiyle başlamayı düşünüyoruz da biraz araştırdım isro ya göre kasmak daha kolaymış hatta joymax pvp si olarak geçiyor Silkroad - R bu ne kadar doğrudur bilgilendirirseniz sevinirim.
Şimdiden eşekkürler.
oyunda kale savaşı yok heralde ?
Başlamayayım en iyisi ya uğraşamam kasması zor.
abi siz onu daha bilmiyormusunuz :S normalde akşam 6 da yenileniyor mesela şarj sabah 6 da biter hiç oyundan çıkmazsan full kasarsan. Aynı şekil şarj bittikten sonra sbot ayarı var towna çekiyor çarı orda bekliyor tam 6 saat sonra tekrar yenileniyor şarj. Sarı olana kadar bekliyor ve tekrar başlıyor kasmaya. Kısaca çar oyunda kalırsa günün 18 saati şarjlı kasabiliyorsun o aradaki 6 saat boşluğun olduğu zamanda plusu açıyordum ben 5 saat şehre gel gitle 24 saat aralıksız kasıyor oluyordum daha doğrusu bu çok bilinen birşey sizin bunu farketmeniz gerekirdi
sen bilirsin
----------
öğlen saat 12:00 - 13:00 arasında şarj yenilerniyor nasıl birşey anlamadım ama 2 gündür yenilendi 2 chardada.
oyuna neden girmiyor
çar oyunda kalırsa günün 18 saati şarjlı kasabiliyorsun