_IIBOZOKII_
Üye
client files is damaged please reinstall the client hatası veriyo neden acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
clientte sorun var anlaşılan bence yeniden indirmeyi deneclient files is damaged please reinstall the client hatası veriyo neden acaba ?
kurmak için salı gününü beklicez, client henüz aktif değil.İndirdimDe Nasıl Kurucaz .
70 lvl ve altına gold düşmemesinin mantığı nedir bu adam nerden pot alacak silah alacak ? Büyük ihtimal görevlere yönlendirmeye çalışıyorlar görevlerden hep böyle işe yarar şeyler verecek
Bende bunları isro ya getircekler sanıodum bu joymax ne zaman adil olduki zaten wizler o biçim vuruo chn ler yine ezik kalıcak isroda beyler sizde kanmayın bunlara Silkroad r diyo isroda 1 x se silkroad r dede 2 x yapar joymax cimrinin teki sallayın
----------
oyunu 2 x yapar kakalarlar ben isro gelseydi yeniden başlıcaktım legendim vardı bence tam bi saçmalık en baştan charmı kasak yanni boşverin
Silkroad 2006'da open beta başladı zaten kapalı betadada oynadıysan doğuştan sro bilmen lazımvay be 7 yıldır oynadığım silkroad yeni bi çığır açıyo herşey değiştirilmiş düzen olarak. Silkroad-Revolution
Beyler open betadan sonra benım bıldıgım karaktrler sılınmez. bundada ole olcaktır sanırım yarından ıtıbaren oluşturacagımız karakter tam surumdede devam edecektır değilmi ?
arkadşlarım 101 + ıd ıle grılcek dıyoudu kapalı betada ......open beta'101+ çar olmadan grelbcez bu çok iii ama 1ay sonra kapnckmı yanı sonucta test olarak yapıyolar ?