pacaveli
Üye
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 11 Haz 2009
- Puanı
- 0
oyun tam bir fiyasko olmuş, exp oranının eskisinden bi farkı yok görevlerde çok sıkıcı ve uğraştırıcı!..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyun tam bir fiyasko olmuş, exp oranının eskisinden bi farkı yok görevlerde çok sıkıcı ve uğraştırıcı!..
Mademki sadece sistem değişikliği var neden yeni bir oyun açıyorlarki? işleri güçleri reklam arkadaş.Bu tarz değişiklikleri isro üzerinede kurabilirlerdi
Benden düşük not aldı herşey görev üzerine ^^
sıkıcı ve uğraştırıcı derken hep aynı görev çeşitleri demek istiyorum, dediğin çok doğru çoluk çocuk çözemez oynamaz doğru ama görevler akıllıca değilki daha zor daha fazla exp veren görevler olsa neyse ama bu görevler insanı görev yapmaya itmiyor çözmekle uğraşmıyorsun yaratık kesmekle uğraşıyorsun bunun kasmaktan pekte farkı kalmıyor haliyleoyuna daha girme fırsatım olmadı ama düşüncene katılmıyorum ***** uğraştırıcı diye çoluk çocuk oynayamıycak isro'dan daha temiz bir oyun ortamı olcak diye düşünüyorum. hem bu oyun 70 altına gold düşmediği için thief hunter trader falan öne çıkcak.. haksızmıyım?
[/QUOTE]Bari Görevler iyi exp ve gold verse. Yaptığımız Görevler Pot parasını Karşılasa ii olcak
Ben hala üye olamadım ^^
70 Lv kadar her şey devletten potları filan hepsini 0 gold'a npc'den alıyorsun. İtem çıkması filan yok.. Çöp topla sat para yap :haha
70 lwl altı için gold düşmücek diyolar sanırım oyunu görev yapmaya itiyor görevlerden kazancaz sanırım..