Yardır malphite ile Tanktır ama işini görür.
----------
Nasus veya Renekton olabilir.
Heh Renekton sen söyleyince hatırladım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yardır malphite ile Tanktır ama işini görür.
----------
Nasus veya Renekton olabilir.
Ben oynarken yeşil bi warrior gibi bişey vardı dev oluyodu o varmı ona göre başlayım.
2 side birbirine benziyor birinin çene daha uzun ve silah farklı ulti bile aynı boşver
Nasusdan bahsediyorsun sanırım var tabi olanların hiç biri gitmez Ama free değil bu hafta
----------
+ Renektonmuş
Q: tiger stance yi aktif eder özellikleri üzerinde yazar fakat kısaca: extra olarak belirli bir hasarı(attack damagenin 1.5 katı sanırım) düşmana 2 saniye içerisinde vurur. Tiger stance açık bir udyr ın altında beklemek-vs atmak pek akıllıca olmaz sanırsam gerçekten çok fazla vurabiliyor.Udyr'nın skıllerını acıklayabılır mı bırı ozellıkle R dekını
adamın mag. defansını o kadar düşük alarak vurur. yani diyelim adamın 150 mag resist i var sendede 30 mag pen. varsa 120 olarak görür ve ona göre damage atar
eu ya giren varmı
konu sahibine sesleniyorum lol hakkında pek bir bilgin yok insanlara yardım edeceksen oyunu öğren önce..
warrior tarzı fln saçma saçma konusuyorsunu oyunda
ap
dp
+ap
-ap
adında ve bunun gibi birçok item kasma şekli vardı ability power attackpower defance power magical power phsical power
karakterleri warriordur bunun atagı az bunun yüksek vs bi yerinizden sallayarak insanlara yazmayın
her karakteri istediğin gibi item kasarak kullanabilirsin MESELA nunu ability power vuran bir herodur 2 kasış şekli var ya ability power kası ultisiyle 3k damage vurursun ayda daha fazla yada tank kasarsın warrior diye birşey yok ona tank deniyor bu arada.. neyse hiçbirşey bilmediğin belli
+ onlar kardeşler
2 side birbirine benziyor birinin çene daha uzun ve silah farklı ulti bile aynı boşver
dostum sen cok bilion oyunu belli -ap + ap senin mantığına göre ne bilmiyorum ama ap,ad,tank,hybird wardir madem laf atmayi biliosn oyun oynamayi biliosn marifetini göster topla takımını gel bakalim nick:EliteSniper1 nick:RoyalSnipeR nick:ForsakenArch3R sabirsizlikla bekliyoruz...konu sahibine sesleniyorum lol hakkında pek bir bilgin yok insanlara yardım edeceksen oyunu öğren önce..
warrior tarzı fln saçma saçma konusuyorsunu oyunda
ap
dp
+ap
-ap
adında ve bunun gibi birçok item kasma şekli vardı ability power attackpower defance power magical power phsical power
karakterleri warriordur bunun atagı az bunun yüksek vs bi yerinizden sallayarak insanlara yazmayın
her karakteri istediğin gibi item kasarak kullanabilirsin MESELA nunu ability power vuran bir herodur 2 kasış şekli var ya ability power kası ultisiyle 3k damage vurursun ayda daha fazla yada tank kasarsın warrior diye birşey yok ona tank deniyor bu arada.. neyse hiçbirşey bilmediğin belli
olm botları yenebiliyorum anca