Cottonmouth
Merhaba o arkadaş benim takımımdadır.. foruma league of legendsi ben tanıttım ilk takımımızda 3 kişi var çünkü 3 vs 5 de bile kolaylıkla yenebiliyoruz... 5vs5 yada 3vs3 oynamayız prolarla ranked game oynarız..
Hepimiz 30 level ve zamanında top25e girmiş karakterleriz.. neredeyse bütün herolara sahibiz 1-2 tane kalmıstır onlarda yeni gelenler..ve olan herolarında en pahalı skinlerine sahibiz..
LastPust
badguyx
semi535
ekleyebilirsiniz şuan bodrumda tatildeyiz ama döndüğümüzde kolaylıkla ağzınızın payını verebiliriz
bu kadar iddali konuşuyorum çünkü sırf runelerimizle bile oyuna 400health+ başlayabiliyorz seçtiğimiz rune sayfasına görede hero seçtiğimiz için herolar x2 güçle başlayıp level atladıgında x18e kadar giderler.. neyse ekleyin görün
genellikle en uzun oyunumuz 32 dakika sürer.. şöyle güçlü bir rakip çıkamadı daha 1 sene önceki intermediate botlar oyuna dahil olmadan önceki adminlerle savaş eventinde oyun yöneticilerini yenip ödül olarakda char başına 1000 riot point kazanmıştık
ff: O event ne zaman oldu 1,5 yıldır oyundayım denk gelmedim + Karşındakiler ağır noob değillerse 3v5 oyun kazanazsın