ya lola giremıyorum patch ı dolduruurken kenarda dosyas bozuk felan yazıo patch yuklenmıyo ?
yardımcı olursanrız sevınırım
Antivirüs'ünün gazabına uğramadığından emin ol bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya lola giremıyorum patch ı dolduruurken kenarda dosyas bozuk felan yazıo patch yuklenmıyo ?
yardımcı olursanrız sevınırım
Pr0Player bi relog at bazen öyle buglar oluyor eğer olmazsa bi ss koy olmadı supporta mesaj atarız.
Udyr'nın skıllerını acıklayabılır mı bırı ozellıkle R dekını
Yeni satın alma sisteminden bir bug gibi gözüküyor. Ticket atmak sorunu çözebilir. Resmi direkt olarak gönder birşey yazmana gerek yok onlar anlar. Eğer nasıl ticket atılacağını bilmiyorsan söyle anlatayım.
karakterime giremiyorum dün girdim bu gün nedense girilmio bu yazı cıkıo: This account has been suspended until 01 January, 2012 due to leaving games. Please contact lol_en@riotgames.com for more information.
Leave attığından dolayı 1 Ocak'a kadar yasaklanışsın.
Düşük levellerde leave atanlara genellikle bu şekilde ceza veriyorlar ama 30 levelden sonra pek vermiyorlar.
bu gün 1 ocak
tmm acıldı
Sanırım o günün sonuna kadar sürüyor ve onların saati de Türkiye saati ile aynı değil. Yarın girersin artık
Akali.Akali mi ? Yoksa Katarina ? Yada Xin Zhao ?
Akali mi ? Yoksa Katarina ? Yada Xin Zhao ?
Ability Power, büyülerin hasar gücü artırır,Skillerin vuruş damagelerini artırır bknz:mage karakterler (ahri,kennen,brand,karthus vb..)Ability Power ne işe yarar ? Skillerdeki vuruş dmglerinimi artırır ? birde Life Steal ne işe yarar ?
Spell Vamp magic damage veren karakterlerin skillerden can gelmesi demektir birebir Lifesteal.spellvamp ne işe yarıo akalide önemlimi
Spell Vamp magic damage veren karakterlerin skillerden can gelmesi demektir birebir Lifesteal.