SagoKafKefMF
Aileden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hata aynı hata devam ediyor
Database'yi temizle, ardından odbc ayarlarını kontrol et..
pek anlamıyorum sabah tan beri uğraşıyorum 2dk zamanın varsa lütfen teamveaver ile yardım edebilirmisin doğru düzgün kimse yardım etmiyor lütfen
hacı yararlısın ya cidden teşekkürler... yapacaktm clean database linkleri hep kırıktı artık üzerinde calısacak bi dbm var
yok hayır öyle değil sql server 2008 database eklerken şu hatayı veriyor
TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio
------------------------------
Restore failed for Server 'KELES-PC'. (Microsoft.SqlServer.SmoExtended)
For help, click: Source: ID: ( ) - Events And Errors Message Center: Message Details
ADDITIONAL INFORMATION:
System.Data.SqlClient.SqlError: The database was backed up on a server running version 10.50.4000. That version is incompatible with this server, which is running version 10.00.4000. Either restore the database on a server that supports the backup, or use a backup that is compatible with this server. (Microsoft.SqlServer.Smo)
For help, click: Source: ID: ( ) - Events And Errors Message Center: Message Details
BUTTONS:
OK
_RefObjectCommon Tablosuna Gir Orda Sell Price Yazar. Fiyatını Düşürmek İstediğin İtemi Taploda Bul Bu SellPrice Kısmına Gel Ordaki Değere İstediğini Yaz. O Değer Npc ye Satış Fiyatı Oluranlamadınki dostum beni bn de biliyorum refpriciden düzeltildigini fakat itemi 5 golda aldın ama 5 golda satamıyorsun bunu nası yapabilirim diyorum.
Eline saglık
Capture flag aktıfmı
battle arena aktıfmı
COS ftw varmı
deneyecek vaktım olmadıgı ıcın sormak durumunda kaldım düzgün bir db bulup kendime göre editleyecegim fakar günümüzdeki insanlar bayaa bir bencilleşmiş
Özür diliyorum bu dikkatsizligim için Capture flag aktif özelliklerde görmemişim
Paki battler arenayıda aktif edebilirmiyiz çünkü elimde baska bir db vardı illet getirdi beni elinde konu varmı su anda db yi kurucam
kodu paylaşabilir misin acaba?Bulaşıçak bir virüs olduğu için söyledim. istersen Daha temiz bir files yayınlarsan çok daha iyi olur.
Bu arada F10 Dc Sorunu Var Query vardı onu denedim ve işe yaradı.
Teşşekür Ederim Paylaştığınız için.
kodu paylaşabilir misin acaba?
!! Paylaştıklarını taratırsan sevinirim. 2 oldu https://www.maxigamerz.com/f630/mysro-client-206016/ Virüs Dolu zararsız felanda değil Full zarar.. Dosya ismi srv.exe olarak çoğalıyor Sana bu konu altında 2 nci virüslü paylaşım yapman
Merhaba 2 Sorunum var;
1. Sorun SMC'yi açtığımda LoadPlugins'e tıklıyorum fakat pluginler yüklenmiyor.
2. İse BSO Memory Hatası Alıyorum