PoleStar
Black Pearl
- Aktiflik
- K.Tarihi
- 25 Ağu 2009
- Puanı
- 86
hemen arşivleyeyim teşekkürler kanka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cfgleri Kontrol ettim;
SMC için Server.cfg'de bütün portları mı 32000 yapacağız yoksa otomatik kendi yaptığımı sadece birde Sizin verdiğiniz Clienti indirdim SQL'de veya SMC'den Client için bir ayar yapacakmıyız? Teşekkür ederim...
hemen arşivleyeyim teşekkürler kanka
Kardeşim Snow Walley mi ne Event mob'ları cıkıyor kesince oyundan atıyor nedeni nedir ?
Bende atma gibi bir problem yok o yüzden bilgim yok.
Peki bu mob'ları etkisiz Hale Nasıl getire biliriz bi bilgi verirmisin ?
Mobu spawn'dan kaldırabilirsiniz elimde bir adet Query var fakat kullanmadım eğer kullanmak istiyorsanız txt olarak veriyorum yedeğinizi alın ondan sonra deneyin.
Mobları Spawndan Kaldırma
Kardeş db'yi kurdum Programları Sorunsuz Açtım Ama Oyuna Giremiyorum Clienti açtıımda Xtrap'ta takılıyordu Xtrapsız İndirdim Oyuna Attım Ama Oyunu Açmaya Çalıştıgımda Hiç Açılmadan Kapanıyor Çözümü Nedir ?
eyw kardeşim saolasın bi Sorum Daha olacak Ben İİS kurmama ragmen Pc'de İİs kurulu degil Gibi Gösteriyo Bunu nasıl Çözebilirim ?
Merhaba;
Bende ingilizce sro_client çalışmadı. Onun yerine başka bir oyunun sro_clientini kullandım. Oyunumu nasıl ingilizce yapabilirim? Şuanda ingilizce değil. Kurdum içine girdim baktım.
Merhaba yeri değil ama bana ddj çevirici program lazım link atabilirmisiniz teşekkürler. DB kurmayı denicem ayrıca sql linkinide atarsanız.
+bu hamachisiz kurmayı planlıyorum bilgisayarıma (özelliklerini sormasanız daha iyi olur ) ip kendi ipmi yazarsam olurmu iyi gunler.
Kendi bilgisayar ıp adresiniz ile kurabilirsiniz ama sadece siz girersiniz..
SQL Serveri buradan indirebilirsiniz; Download Microsoft® SQL Server® 2008 R2 SP2 - Express Edition from Official Microsoft Download Center
Ddj çeviriciyi buradan indirebilirsiniz; https://www.maxigamerz.com/f327/ddj-dosyalarini-duzenlemek-168499/
peki arkadaşlarımın girmesi için port filanmı açmam gerek ?
+dat files çeviricide lazım lanucher çevirmiyor