Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakım biraz uzayacak.
Öyle bir sorun yok ortada yanlış bir anlaşılma var. Çoğu kişi SP ticketinden EXP gelmesini falan bekliyor, EXP göremedikleri için şikayet etmişler. Durum bugün açıklığa kavuştu. SP ticketi sadece SP verir EXP vermez ve bizzat kendim kontrol ettim sorunsuz vermesi gereken SP yi veriyor.
Oldu mu şimdi?
Wolf pet sorunu için gold iadesi istemiyorum. 80 olduktan sonra koca bir gün uğraştım level kasmak için. Bunun için 1m para verip geçemezsiniz.
1M vermeyeceğiz kasmanızda göz önünde bulundurularak 3M vereceğiz.
Güncellemeleri Günlere bölerseniz böylebir sorun çıkmaz.3-4 SAT DİYORSUNUZ ERKEN KAPANIP GEÇ AÇILIYOR.Benim görüşüm şu 1-2 hafta gün gün güncelleme yapınız.Oyun Düzene Girdiği zaman haftada bir yapın oyunda bir cok eksık ve fazlalıkvar tabi bu benim görüşüm.Yapıp yapmamak size kalmıştır
Güncellemeleri Günlere bölerseniz böylebir sorun çıkmaz.3-4 SAT DİYORSUNUZ ERKEN KAPANIP GEÇ AÇILIYOR.Benim görüşüm şu 1-2 hafta gün gün güncelleme yapınız.Oyun Düzene Girdiği zaman haftada bir yapın oyunda bir cok eksık ve fazlalıkvar tabi bu benim görüşüm.Yapıp yapmamak size kalmıştır
peki bir sorum daha olucak. tekrar wolf pet alsak yine buglu mu olucak yoksa atak pet istiyorsak silkle mi çekmemiz gerekiyo ?
Yeni uyandım beyler ne oldu ? Server kapalıymış Bakım inşallah bu haftaki son bakım olur sorun yaşanmaz.
Git yat kanka ben yatıyorum bir daha hala acılmadı
Kanka sen yat o zaman. Yüksek teknoloji imkanları gereği, server açılırsa mesaj geliyor telefonuma sıkıntı yok
Önemli bir sorun Premium ticket çalışmıyor bu kontrol edildimi acaba geç kalınmış bir olay
Premiumda bir sorun yok.