Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz ne değişik insanlarsınız oyun açık olur bakıma alıp şunu hallet dersiniz oyunu kapatır ne zaman açıyon artık aç diye bağırırsınız
Ümit abi gri wolf alanlara beyaz wolf verildigi gibi birsey duydum dogrumudur veya nedir tam olarak , böyle birsey varsa da bence hos degil oluyorsada beyaz wolf alanlara da iade olmali , ben 300 silke 2tane white wolf aldim mesela ,gri wolf alanlarin goldlari iade olsun yeterlidir, beyaz kurtun ne anlami kaldi ki ozaman ayi alirdim
ağlama her yerde yetersiz ne değişik insanlarsınız oyun açık olur bakıma alıp şunu hallet dersiniz oyunu kapatır ne zaman açıyon artık aç diye bağırırsınız
kardeş susarmısın ağlatmayayım seniağlama her yerde yeter
ROC MAP ÇOK HOJJJ :lve:
Moon armor set var 1700 falan vuruyorlar çok tehlikeli.
Bende katılıyorum sana çünkü bende 150 silke beyaz kurt aldım adam npcden 1 m ye alıp adama 150 silk lik beyaz kurt verilirse sıkıntı bence kendimde icinde @Deepblue
+4 last tier set var 200 falan vuruyorlar bana ? Bu arada roc map sıkıntılı olmuş bence. Harita gözükmüyor :/ onun dışında mob spawnları cok iyi olmuş canavar gibi kasılıyorum
Kurtlar için 3m gold iadesi yapıldı, beyaz kurt verilmedi.
Sen sıkıntılısın Ersan bişeyi de beğen