Normal şartlarda böyle şeyler hakkında yorum yapmam fakat şu oyunda gördüğüm globaller cidden çok sinirimi bozdu. Yani doğal seçilimin bu kadar zayıflamış olması ve insanların şu an ki yaşlarına kadar bu beyinle gelmiş olmaları şaşırttı ve sinirimi bozdu. Oyunda ki linç girişiminde ki küfürlerden sonra burada kullanacağım bir iki beyinsiz aptal gibi sözcükler sıkıntı çıkarmız umuyorum. Şu an bu açıklamayı yapıyor olmaktan bile utanıyorum çünkü bazen bir espri yaparsınız ve karşınızda ki anlamaz. Ona o espriyi açıklarken utanırsınız ya gerçekten bu kadar mı aptalsın diye aynen o durumdayım şu an. Türk bayrağı benim gururum ve onurum. Türküm ve o bayrağın altında yaşıyorum ama orada o bayrağı görmek beni de rahatsız ediyor. E şimdi vatan haini mi oldum? Ya cidden bu kadar basit mi bazı şeyler? Lütfen beyninizi kullanın kullanmamaktan çürümek üzere olduğu anlaşılıyor. Adam kötü bi şey demedi. Sadece bayrak mapi kapatıyor dedi ve anında saldırmaya başladınız adamla. Birader hasta mısınız bi durun düşünün bu adam ne diyo kötü bi şey mi diyor diye. Ama yok beyniniz gelişim sürecine hiç maruz kalmadığı için ilkel düşünerek yaşıyorsunuz. Tekil bakmayın olaylara yani bayrak mapi kapatıyor tümcesini görüp ''hmm bayrak var bu tümce de ve kapatıyor var kesin kötü bir şey olmalı'' diye dangalak gibi saldırmadan bir düşünün. Son olarak vatan millet derdine düşeceğiniz platformu bir oyun olarak seçerseniz değer yükleyeceğinize onu iyice basitleştirirsiniz. Beyniniz bunu da almayacak ama konuşmasam yazmasam rahatlayamayacaktım. Sürç-ü lisan ettiysek affola.
Düzenleme: Malesef globalim olmadığı için buradan yazdım. Burası bunun yeri değil gibi gelecek olan olası tepkiler için de bunu belirtmek istedim.
Düzenleme: Malesef globalim olmadığı için buradan yazdım. Burası bunun yeri değil gibi gelecek olan olası tepkiler için de bunu belirtmek istedim.
Son düzenleme: