Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hymera ddos yüzünden kapandı. Infinity ve Trinity de ddos yoktu, kafanızı bi yere mi vurdunuz ?
Nautiliusu açarken bu server yavaş yavaş cap atlayacak dedim. Birden cap atlayacak demedim. Sözümü tutmam lazım.
Güzel düşüncelerin için teşekkürler ama birden 110 a atlamamız imkansız, emekten bahsedip duranları pek kaale almamak lazım ki ben yine kaale alıp hata yaptım, çünkü serveri açarken bu server 80 de kalmayacak dedim, sürekli cap atlayacak dedim.
Siz 3-4 aya bir atlar demedinizmi?.Bu server açılalı 3-4 ay oldumuki.Kimse emekden bahsetmiyor.Tekrardan uğraşmak zorlarına gidiyor.Okul zamanı nasıl oynarsa artık millet bilmiyorum.Bu oynicam cart curt diyenlerde hiç konuşmasın.Burdaki herkes 80 cap diye bağırıyordu.Kimsede oynamadı.Gene oyanmıcaksınız işiniz gücünüz laf olsun diye konuşmak.
Pvp yapacak adam bile bulamıyorsunuz oyunda, itemi ne yapacaksınız ? Bomboş bir oyunda dolanmak hoşunuza gidiyorsa eyvallah bana göre hava hoş, eğer server 20-30 nin altına düşerse komple kapatırım o zaman. Henüz geç değilken birşeyler yapmak lazım. Sadece içinde bulunduğunuz anı düşünmeyi bırakın artık azıcık ileri görüşlü olun.
Tekrardan uğraşmak neden zorunuza gidiyor ? oyunda yapacak neyiniz kaldı ? oyunu bırakan bıraktı setini dizen de charını satılığa çıkardı satıp oyunu bırakacak. Kimsenin bir amacı ve gayesi kalmadı zaten. Size kalırsak oyun 0 kişiye düşünce birşeyler yapmamız lazım o zaman iş işten geçmiş olur. Bota bırakıp kasıyorsunuz chara düşen itemlere yarım saat ayırıp artı basmak zorunuza gidiyorsa hiç oynamayın oslun bitsin ya. Görende sanki tüm zamanınızı item yapmak veya char kasmak için harcıyorsunuz sanacak. Herşeyi abartıyorsunuz.
Trinity açılmasın diye o kadar yırtınmıştım (Böyle olacağını biliyordum) Oyuncuyu 2'ye bölmek benim fikrim değildi.Sonuçları bunlar.Hymera ddos yüzünden kapandı. Infinity ve Trinity de ddos yoktu, kafanızı bi yere mi vurdunuz ?
Nautiliusu açarken bu server yavaş yavaş cap atlayacak dedim. Birden cap atlayacak demedim. Sözümü tutmam lazım.
Güzel düşüncelerin için teşekkürler ama birden 110 a atlamamız imkansız, emekten bahsedip duranları pek kaale almamak lazım ki ben yine kaale alıp hata yaptım, çünkü serveri açarken bu server 80 de kalmayacak dedim, sürekli cap atlayacak dedim.
Siz bu olayı başlattıktan sonra millet çharını satmaya başladı.
Trinity açılmasın diye o kadar yırtınmıştım (Böyle olacağını biliyordum) Oyuncuyu 2'ye bölmek benim fikrim değildi.Sonuçları bunlar.
Diyecek kelime bulamıyorum... Pes doğrusu... Anketi dün açtım ve hemen tüm suçlusu ben oldum. Yani herşey dün başladı öyle mi ? Ben hergün oyundayım ve görünmez olarak dolaşıyorum ve hergün char satanları görüyorum. Çocukça konuşmayı bırakın lütfen.
Trinity açıldığında Infinity de 100 kişi kalmıştı, 100 kişi bölünse ne olur bölünmese ne olur Hatırlayamadığınız konularda yalan yanlış konuşup durmayın artık
Hayır öyle demek istemedim.Eskiden bu kadar göz önünde olmazdı.1-2 tane çıkardı çhar satan.Şimdi herkes satlık diyor.
Eu olursa, herkez Wiz açıp item kasacak gene. Hymera'daki gibi olacak. Açılırsa 90 Cap Ch devam.
Ps:Hymeranın DDos yüzünden kapandığını biliyorum.
Peki tamam tüm suçlusu benim