Forzare
Aileden
Ümit abi artan 60 mastery skill pointi verenler napıcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ümit abi artan 60 mastery skill pointi verenler napıcak
Cap atlasında ister eu'lu ister eu'suz oynarım !
O kadar iddiaalıyım diyorsun yani aydın
9d mi 10d mi olucak ? 10d olsa çok güzel olur 9d itemlerin hepsinden nefret ediyorum
R-Sro da china çarlara boşuna mı yeni skiller eklendi dersin ? Joymaxta bu üstünlüğü fark etmiş olacak ki yeni skiller ekledi.Gayette var öyle bi üstünlük. Tabiki kullanım ve sette önemlidir ama bazı karakterler damege ve pvpde çok daha üstünler.Aynı derecede itemlere sahip bi ch partysi ve eu partysi kapışsa eu partysi çok çok çok rahat ezer çinlileri.Şu skillerde değişiklik olsun diyenleri anlamıyorum ya. Bu adamlar bu kadar amele mi(sro yapımcıları)? Tek siz mi farkındasınız sanki? Oyunda charın birbirine üstünlüğü diye bir şey yok bunu artık anlayın arkadaşım ya. Oynamayı bilen setini yapan blade char ile de akar gider, rogue ile de. Bu biraz yetenek ve item işi. Direk 110cap niye olmuyor diyen arkadaşa da kendimce bir cevap vermek istiyorum. Direk 110 atlarsa ömrü uzun olmaz. 90 gelsin 1 2 ay player çeksin şöyle bir server toparlansın. Ardından mis gibi 110 atlanır merak etme
Öyle valla reis
Bu arada takım olarak başlarız umarım
Başınızda ben olmam "KissBerry" furkan olur başlarsınız sanırsam.
Ben artık sınav stresine girmem lazım. 1sene zaten boş durdum
Allah kolaylık versin