-Parti moblarının aşırı gereksiz olduğunu düşünüyorum zira Ujigi giant 1,80 XP verirken parti mobu 0.30 XP veriyor ama kesmesi bir giantı kesmek kadar zor ve aşırı spawn oluyorlar adam gelip 3 slotun ortasına parti kuruyor diğer 2 slottaki elemanlar pert ( bazen partiyi kuran kişilerde toplu şekilde ölüyor bu tür durumlarda 3 slot birden pert olabiliyor ) LTP ile kasılmak her zaman daha fazla XP kazandırır pt mobları kaldırılmalı veya damageleri & spawn oranları düşürülmeli cidden biraz daha kendimden 5-6 level düşük moblarda kasılırsam kafayı yiyeceğim işimde gücümde adamım kendi levelimde slota koyarsam muhakkak keko sürüsünün teki gelip sağıma soluma parti kurup o slottaki bota koyan herkesi motor ediyor parti mobları sayesinde gına geldi artık kaç yorum kaç konu atıldı herşeyi not alıyorsunuz veya bir geri dönüş yapıyorsunzu her şikayete ama bu konuyu itina ile görmezden geliyorsunuz.
-Blackpearl coin m-bot tarafından görülüyor ve toplanılabiliyor ancak s-bot tarafından görülmüyor her iki botunda görmesi gerektiğini düşünüyorum oyuna yeni başlayanlar için pot item parası olarak görebilirsiniz bu 1m yi zira ortalık thief kaynıyor yeni başlayanların kervan çekmesi gün geçtikce zorlaşıyor.
-Level atladıkça verilen ödüller buglu veya tarafınızdan kaldırılmış bu ödüller bir nevi oyuncuların oyuna bağlanmasını daha çok zevk almasını sağlıyor örneğin 8-16-24-42-52 levellerde sos-moon-sun vermek oyunun dengesini birazda olsa bozabilir ama hiç yoktan npc +0 clean silah koyabilirsiniz veya 40-50 levellerinde verilmeyen %150 XP scrolları yerine tıpkı 5 levelde olduğu gibi 20 adet speed scroll verebilirsiniz.
-20 levelde arkadaşımın yardımıyla thieflik yaptım 5 yıldız maldan sadece 300k falan para geldi aşırı az olduğunu düşünüyorum traderlerin bir amacı var ama hunter ve thiefler amaçsız bu kadar çok thiefin olduğu sunucuda hiç kimse hunterlik yapmıyor rankda 1-2 kişi var hunterlerin ratelerinde daha büyük oynamalar yapmanız gerektiğini düşünüyorum.
-Thiefler kervan ile towna girebiliyor daha önce oynadığım bir kaç pvp serverda bu bug düzeltilmişti biraz uğraşırsanız bu bugu fixleyebilecek kapasitede olduğunuzu düşünüyorum.
Bu yazdıklarım bir oyuncu olarak sunucunuzda gördüğüm & giderilmesi gereken eksikler oyunda şuan bir çok eksik var ama hepsini tek tek gidereceğinizi düşünüyorum bir çok oyuncuda bu şekilde düşündüğü için bu eksiklikleri görmezden geliyor lagg sorununu çözmeniz bunun bir başlangıcıydı ve umarım bu kalite ve hizmet farkını göstermeye devam edersiniz. 2012'de açtığınız sunucuda 100-150 kişi kalmıştı lagg sorunundan dolayı, her ne kadar çok şikayetçi bir kitle varmış gibi gözüksede aslında tam tersi kalite,hizmet sizlerden beklentiyi yükseltiyor normalde görmezden gelinebilecek şeyler bile oyuncunun gözüne batmaya başlıyor önceki serverda bazı karaktersizler oyunu bırakırken ciddi bir kitleyide beraberinde götürmüştü lagg sadece bahane oldu insanlara ama bu sefer tam tersi oluyor server 3k küsürken sp bugundan dolayı bazı guildler oyunu bırakma kararı aldı ve globallar üzerinden insanlara oyunu bırakma çağrısı yaptılar sonuç = server ertesi gün 4000 kişiye ulaştı ve 3500 in altına inmemeye başladı.