Bu konuyu yönetime laf sallayın ve iş buyurun diye açmadık, açık ve net söylüyorum PROXYLERİN HEPSİNİ TESBİT EDİP ENGELLEYEBİLECEK İMKANIMIZ VE GÜCÜMÜZ YOK, BUNU YAPAMAYIZ!
Sürekli takip edin banlayın, engelleyin yapın edin demekten vazgeçin. Ordan öyle oturduğunuz gibi bol keseden konuşmak gibi kolay değil o işler. Bunu engelleyeceğim diyen adam bütün dünya ile ilişkisini kesip 7/24 pc başında anlık herşeyi kontrol etmelidir, biz insan değil miyiz, uyumaya, yemeye içmeye, tuvalete gitmeye, duş almaya gibi temel ihtiyaçlarımız olmayacak mı? Sosyal hayattan bahsetmiyorum bile, onu çoktan gözden çıkardık. Bencillik yapıp durmayın artık, biraz empati kurun.
IP Limit isteyen varsa proxy charları kabullenmelidir, biz bunu engelleyemeyiz 2+2 = 4.
PC Limit isteyen şuan çoğu kişinin girişlerde yaşadığı dll sorunları sebebi ile oyundaki kitlenin azalacağını + ilerde dll lerin kırılıp yine çoklu char gireceğini kabul etmelidir.
Bunları hiç bir şekilde engellemenin insani olarak bir mümkünatı yoktur.
Kendim kafama göre birşeye karar verebilir ve uygulayabilirdim ama yapmadım, böyle yapınca oyuncuları dikkate almıyorsunuz deniliyor, sizi dikkate alıp gelip burdan sizden fikir istedim ama görünen o ki herkes bencillik edip kendisini düşünüyor ancak yap et çöz deniliyor. Eğer siz bencillik yapıp bana / bize yapamayacağımız sorumluluklar yükleyip nasıl yaparsan yap diye dayatacaksanız bundan sonra ben de sizi düşünmem canımın istediğini yapar ve kimseyi dikkate almayıp keyfime bakarım.
Konuşurken biraz mantıklı ve biraz empati kurarak konuşun, bencillik etmeyin.