Bazı arkadaşlar yabancı prv. serverlerin pc limiti hallettiğini söylüyor ama kesinlikle yanılıyor.Şuan piyasada dll bypasslayan en azından benim bildiğim 3 tane ekip var.Birisi bunun satışınıda yapıyor.Hali hazırda bunun engellemesini yapabilen kimse yok bu yüzden yönetim burda buna çözüm bulamaz.
Ip limit'e proxy var onuda engelleyemeyiz diyorlar en sağlıklısı limit olmaması.Zaten alıcağınız sun itemi npc'den arena coin ve bir miktar gold ile alıyorsunuz.Arena coin'de takas edilmiyor.Mecburen sun almak isteyen bir kişinin sürekli artık zamanını bilmiyorum b.a yapması lazım.50 Tane char açsa ne olur ki? En fazla moon item ve stone elixir kazanır.Sizde açarsınız sizde kazanırsınız moon'un değeri azalır bu seferde moon'a + basılan itemler değerlenir
ISro'dan geldiğimizi düşünüyorum çoğumuzun 3,500k kapasite ile isteyen istediği kadar char açıyordu nedense hiç hatırlamıyorum kimsenin serverde şu kadar bot var dediğini.PC başından kalkmadan deliler gibi oynuyorduk.
Not : Serveri oynamayan birisi olarak benim düşüncem bu.Yalan yanlış şeylerle itham etmeyin lütfen