Ümit bey coin sistemi kaldırıp sun drop eklemek bence daha iyi olur coin sistemi şahsen ben zerre sevmiyorum haz etmiyorum. Server açanlarda genelde şu düşünce oluyor drop olmasın olunca ratesini düşük tutacağız düşüremeyecekler sonra bir ton tantana olacak. Tamam söylenen bir takım çocuklar olabilir ama drop olayı her zaman daha iyi oluyor benim şahsi görüşüm moon drop rateside çok yüksek mesela kendi guıld arkadaşım bir günde 3 moon düşürdü bence çok yüksek oran. Olur olmaz o ayrı konu ama eski sistem her zaman daha iyidir bu coin işleri ne zaman ki türedi o zaman ticari kafalar oluştu zaten burada ki sistemde kolay değil sun kasmak 10 b yapmak vs vs gibi şeyler ama coin işine sıcak bakılmıyor artık.
Konu ile alakasız belki ama bu konuda ivedi ile bir düşünceye girilip çok geçmeden şayet coin sistemi kaldırıyoruz drop ekliyoruz kararı çıkar ise yönetimden hemen değişikliğe gidilmesini önemle rica ediyorum. Ayrıca rate konusunda asla müdahale etmeyeceğiz dediniz ama yine şahsi görüşüm exp rate çok yüksek çok kolay kasılıyor char kanatimce bir kaç tık aşağı çekilebilir. Bana kalsa bir char 6 ay gibi bir sürede ancak 80 olsun isterim 1 yıl gibi bir sürede de 80 ff olabilsin isterim ne kadar uzun bir zamana yayılır ise bu kasma süreci ff süreci efendime söyleyeyim charı full moon full sun yapma süreci ne kadar uzun sürer ise o kadar zevkli olur oyun. Hee şu da var sizde böyle sistemi onaylıyorsunuz dur ama oyuncuların işine gelmiyor tantana ediyorlar vs vs gibi şeyler oluyor diye kurmamışsınız dır ayrı konu.
Konumuz sunlar değil PC limit, sunlar asla drop olarak eklenmeyecek, oyun açılmadan önce npc ye ekleneceği söylendi bu karar kesindir kesinlikle değişmeyecektir.
Rica ediyorum konuyu dağıtmayınız ve konu dışına çıkmayınız.