evet beyler size birşey söyleyeceğim ben bu işi bıraktım çünkü baya uğraşmam gerek okullarda açılıyor malum.Herneyse kim nederse desin ben sizi uyarıyım yinede unutmayın 18-velisiz banka hesabı açamaz paraya yatıramaz para çekemez.Herkes oyunu kurup zengin olacağını sanıyor tabi tabi olursunuz
Adamlar ekmeğinize yağ sürcek sizde yalıycaksınız öyle mi yok öyle beleş.ZSZC MYSRO ESRO İSRO adamlar bunları kendileri tasarlamışlar sizin emu lar üstünden filesler üstün yapmamışlar Bu işi yapabilmeniz için iyi bir deneyiminiz olması gerek adam diyor 3-4 yıldan beri emu larla uğragsıom bu işteyim diyor.Bıraksanıza ya allah aşkına srx kurmak buna hiç benzedi mi ? forumun %90 hala yapamadı.Üstelik hamachi ile oynamak istiyorsunuz
hiç gülesim yoktu ama güldüm bunu artık bazılarından duyunca.İyi düşünün grindroaadv2 varken esro varken millet neden sizin serverinze gelsin ki ?Ve çoğunuz öğrecisiniz pc nizi sürekli açık bırakabilecekmisin.Faturaya ödüyebilceğiniz mi ?Hamachi ile kurulan silkroad mahalle dışına çıkmaz
Hamachisiz kurulan ise 2 güne ms -dos komutuyla 10 lira kazancam diye bilgisayarınaza 100 lira zarar gelir biraz mantıklı olun
isteyen taksın istemeyen takmasınh