bütün exelerin certi tamamlandımı iyi bakkuallndıgın cert i upload edermisin peki
----------
birde benım bi turlu smc deki ortadaki yeşil yanmıyor sen nası yapstın onu
----------
powerscream kardes cert i upload edermisin senınkını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bütün exelerin certi tamamlandımı iyi bakkuallndıgın cert i upload edermisin peki
----------
birde benım bi turlu smc deki ortadaki yeşil yanmıyor sen nası yapstın onu
----------
powerscream kardes cert i upload edermisin senınkını
...Mutlu Son :roll:
[BILGI]Benim Dosyalarım:Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
RAR PW:çanakkale
SQL2005 Dosyaları:Hotfile.com: One click file hosting: SQL Files.rar
1.188 Client:Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!Databaseler:Blitzkrieq_Package_11.09.2011_1.rar
VSRO Dosyaları: PArt1: Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
Part2: Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
Part3:Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
CGI_Internal:Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
Rar PW: fortheworstcommunityever
[/BILGI]
C9,XTrap,Launcerden girilmeme hatası tek hamlede;
Oyunun Media.pk2 dosyasını 127.0.0.1-15779 a patchleyin sonra Bloddy Sro Loaderını BloodySro Loader - Resimli Anlatım / indiriniz Loader ayarlarını oyunu kurdugunuz ip ve 15779 portunu ayarlayarak giriniz.
Oyunda ıd pw yazınca girmeme hatası;
SRO_VT_ACCOUNT databsesine girin,TB_User a girin,g02 idsinin id ve pw(md5 e çevirilmiş)sini kendinize göre editleyiniz oyuna giriniz Hatanın oluşma sebebi ileride 1 1- 3 3 diye ayarlanan kulanıcı ayarları var o yüzden 3 olunca giriyor ama normal user olarak 1 yapınca oyuna girilmiyor gm olarak
SQL HATASI 1;
Sql serverin kurulu oldugu klasor/msql/data klasorune gir Log_DB_Log ve Log_DB_MDF yi silip tekrar deneyin
[ACIKLAMA]Videolu anlatım var ama paylaşım yasak [/ACIKLAMA]
[NOT]Hataları söyleyiniz eklerim[/NOT]
Darkangel cert hata raporu veriyo neden
Birsey satınca üzerine geri geliyor onu halleden varmı ?